Slechte boeket

Voor het geld was ik erg teleurgesteld wat mijn zuster kreeg

top service

Heb vaker bloemen besteld via topbloemen. Alleen maar positieve reactie betreffende verloop van bestelling en bezorging. Niets aan veranderen.Gewoon TOP

weer topbloemen van topbloemen

Ik kreeg van de ontvangster een app met een foto en een bedankje voor het prachtige boeket. Was weer een geslaagde bestelling en levering, TOP !

Veel keuze.

Goede overzichtelijke website. Veel keus, en de service is ook zeer goed. Bloemen die worden geleverd, zijn super vers en staan ook lang op de vaas. Bloemen die worden geleverd zijn exact het zelfde als op de foto's van de website. Ik zeg; bestellen via topbloemen.nl! Prima keuze.

Correcte opvolging - tijdige levering met bevestiging ervan.

Vorige bestelling was zogezegd ook geleverd, doch na telefoontje met ontvanger bleek dit niet het geval te zijn geweest (was wel in een serviceflat met juiste gegevens). Na een paar telefoontjes met TOPBLOEMEN werd er alsnog een boeket afgeleverd (2 dagen vertraging, op kosten van TOPBLOEMEN), waarvoor enorme dank (goede klantvriendelijkheid). Deze keer onmiddellijk bevestiging dat er zou geleverd worden op gevraagde dag (bestelling was 3 dagen voordien geplaatst), met nadien bevestiging dat de bloemen werden afgeleverd. Nog geen kwartiertje later telefoon van heel blijde schoonmoeder voor de ontvangst van de pracht van een bloemen. DIKKE CHAPEAU VOOR DE SERVICE !!

Prima.

Zoals bij alle vorige bestellingen was alles weer prima verzorgd. Fijn dat wij daar altijd op kunnen rekenen.

Alles weer top geregeld.

Zoals eerdere keren, was weer helemaal top geregeld. Toen het boeket was afgeleverd, direct n heel blij telefoontje van de ontvanger.

De bloemen waren uitstekend.Prima verzorgd

alles naar wens verlopen geen klachten top

zie boven in 1 zin

Mooi boeket in vaas

Heel mooi boeket gemaakt en bezorgd vanwege een 40 jarig huwelijk van mijn tante. Erg tevreden over de levering.

gewoon super.

Bloemen bezorgd op vele plekken, waaronder ook Suriname. Hoe moeilijk het daar ook is, toch gelukt dankzij medewerking van Topbloemen. Verder heel tevreden.

Kapotte bloemen

Zojuist bericht gehad van de ontvanger dat er bij aankomst al kapotte bloemen waren en dat het nu op dag 2 hard achteruit gaat met de bloemen. Jammer! Want je betaalt er genoeg geld voor

Topbloemen doet naam wederom eer aan!

Makkelijk te bestellen en een zeer blije ontvanger. Wat willen we nog meer.

Volgens verwachting

Een speciale vrienden boekt besteld en was helemaal volgens verwachting.

Mooi boeket en op tijd bezorgd.

Duidelijk mooie bloemen. En op tijd bezorgd

Keurig op tijd geleverd

Zoals altijd, netjes afgeleverd. Bloemen van goede kwaliteit. Vooral zo doorgaan.

slecht was de eerste levering

175 euro voor 42 rode rozen was ik bereid te betalen. De levering was laat, incompleet en niet vers. Na overleg met Topbloemen volgde excuses en het voorstel om de levering opnieuw te doen. De levering moet nog komen, maar het initiatief om een en ander goed te maken wordt zeer gewaardeerd.

Het boeket ziet geweldiguit en zijn verse bloemen en is goed samen gesteld met verschillende bloemen.

heel goed

ja heel goed

Perfect geregeld

Via de website heel makkelijk te bestellen zag bij de bevestiging dat er onverwacht een fout in de voornaam zat. Klantenservice gebeld die hebben per direct opgelost waardoor ik een zeer tevreden klant ben

erg makkelijk en snel

ik heb een zonnebloemen boeket gestuurd aan mijn vriendin voor haar verjaardag ik heb het zelf niet gezien maar zij was goed te spreken over haar zonnige boeket het is makkelijk iets te bestellen da ook de volgende dag bezorgd wordt

Vond het een beetje tegenvallen

Ik vond de grote van de bos bloemen enigszins tegenvallen. Ik had de grootste besteld. De bos werd op zaterdagmiddag bezorgd en donderdag opvolgend vielen de eerste bloemen al uit.

Mooie boeketten

Mooie boeketten en ook goede prijs kwaliteit verhouding

Opgelost

Topbloemen zelf heeft deze kwestie naar tevredenheid opgelost.

Op de juiste tijd het juiste present

ik kan niets anders zeggen dan dat ik in het volste vertrouwen altijd boeketten bij topbloemen bestel omdat ik weet dat je dan een ECHT FRAAI CADEAU laat bezorgen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL