Klein bosje voor de prijs.

Wel snel afgehandeld. Maar vond het maar een klein bosje. Veel groen weinig bloemen, beste prijs. Er is contact opgenomen met mij. Een waardebon ontvangen voor een volgende bestelling. Goed afgehandeld.

Fijn in een dag geregeld. Hele mooie bos

Wij gebruiken Topbloemen zakelijk heel vaak om bloemen te verzenden en het gaat altijd goed !

Helemaal top

Als ik hulp nodig heb zit er altijd iemand die mij kan helpen en meedenken. Heel fijn

super mooie bos bloemen is er bezorgd.

heel fijn om te zien dat de bos bloemen die bezorgd is ook daadwerkelijk op de bos leek die je online ziet. de ontvanger was er super blij mee . dank....

Perfecte afwerking

Zoals afgesproken werd de bestelling en de mooie bloemen op de juiste plek en tijd afgeleverd. Chapea veel dank

Zeer behulpzaam nadat bloemen niet werden bezorgd ,maar persoon ze biet ontvangen had

Zeer behulpzaam.Bloemen waren geleverd,maar de persoon had ze biet ontvangen.Hierdoor terug contact opgenomen en situatie uitgelegd via mail,met gecolg gingen nieuw boeket bezorgen .Top service

Niet afgeleverd op gevraagde dag en geen informatie dat niet geleverd

Al 2x eerder de service gebruikt, maar deze keer zeer negatief. - ik kreeg correct de email dat op de gevraagde dag geleverd zou worden. - maar dan stilte .. tot ik belde of de bloemen aangekomen waren .. niet dus! - vragen aan topbloemen .. volgens hun moest ik de email dat niet geleverd was ontvangen hebben en de ontvanger een briefje ontvangen hebben —- NIET dus !! Nu wordt er een paar dagen later geleverd … toch niet zo leuk als OP de verjaardag …

Goede ervaring

Had zelf iets verkeerd gedaan. Bestelling is geannuleerd. Geld teruggekregen. Goed afgehandeld

Ik vind top bloemen een goede zaak met een snelle en perfecte levering op tyd.en makkelijk te bestellen ,dank jullie wel

Snelle bezorging van een prachtige bos bloemen

Een prachtige bos bloemen besteld en dezelfde dag (binnen 3 uur) bezorgd! Ontvanger was blij met de mooie bloemen (En ik ook) Foto en origineel kwamen ook overeen. Tot de volgende keer!

zeer goed

Mooi boeket en op maandagmiddag bezorgd. Ik neem aan met verse bloemen.

Mooie bloemen en mooi op tijd bezorgd.

Boeket was prachtig, service liet te wensen over!

Voor een jubileum binnen ons bedrijf hadden wij besteld via Topbloemen! Bestelproces verliep soepel. Datum, tijd en plaats waren duidelijk omschreven. Hieruit is een prachig boeket onstaan, heel mooi en vers. Een plaatje om te zien. Wat enkel zeer tegenviel was de service van de dienstdoende bloemist. Het zou worden bezorgd in de ochtend op het afgesproken adres, maar nee hoor er kwam maar niets. Uiteindelijk is een collega het maar gaan halen. Wellicht een leermomentje voor de toekomst.

bloemen zijn van slechte kwaliteit en staan nog niet eens een week

zodra ik de bloemen op de vaas zette vielen de eerste blaadjes er al af.......de bloemen waren binnen 3 dagen al niet mooi meer, ik denk dat dit wel het slechtste boeket is wat ik ooit heb gehad

prima geregeld weer

prima geregeld weer

Heel slechte ervaring

Beste, Als klant laten jullie voor het bezorgen van de bloemen een aanzienlijk bedrag. Als de prijs - kwaliteit in verhouding is, is daar niets mis mee. Helaas ervaar ik de laatste tijd bij jullie dat jullie geen kwaliteit leveren. Als de klanten niet thuis zijn een simpel kaartje in de deur gooien dat ze zelf de bloemen maar op moeten komen halen, vind ik geen service. Ik maak ruzie met jullie omdat jullie niet leveren, degene die de levering zou moeten ontvangen krijgt een kaartje in de deur. Die voelt, zonder te weten wie de afzender is, niet geroepen om zelf een levering op te gaan halen. Geef de bezorgkosten dan terug aan degene die de bestelling heeft gedaan. Er is immers niets geleverd, alleen een kaartje. Gr een ontevreden klant. Ps ik hoor overigens steeds vaker dat jullie niet voldoen aan de afgesproken leverings verplichting die jullie met jullie klanten zijn aangegaan. Weet dat 1 ontevreden klant jullie 10 klanten gaat kosten terwijl 1 tevreden klant er 5 voor jullie oplevert.

Al jaren een uitstekende ervaring

Ik ben zeer tevreden over Topbloemen, er is 1 keer een minder boeket geleverd. Topbloemen heeft dit prima opgelost dmv een tegoedbon.

alles ging prima

goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd

Heel blij met de bos bloemen en de perfecte bezorging!

We hebben een foto gezien van de bos bloemen, en meteen via Facetime kunnen horen hoe mijn zus daar blij mee was. Omdat we zo ver weg zitten, is dat voor ons heel fijn. Vanwege de exchange rate is dit voor ons duur, maar we zijn tevreden met de prachtige kleuren rozen en andere bloemen, en een mooie grote bos ook. Onze dank voor de levering!

Fleurig boeket

Op tijd bezorgd. De ontvanger was er blij mee. Goed verzorgt.

Accuraat en mooie,verse bloemen

Ik heb al veel boeketten kado gegeven maar altijd tot volle tevredenheid

Top! Mooi service! Alles op tijd!

Geweldig!

Had per ongeluk verkeerde huisnummer erop gezet, werd gelijk gebeld en daarna prima op het goede nummer afgeleverd. Het boeket was volgens mijn zoon en schoondochter erg mooi, dus conclusie: erg tevreden.

goed, snel en kwaliteit

de service is makkelijk, snel en er worden kwaliteitbloemen geleverd!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL