Goed en netjes verzorgd boeket. Keurig op tijd afgeleverd

Mooi boeket super tevreden...

Zeer zeker aan te bevelen.

Vriendelijk en correct telefonisch contact met afdeling klantenservice na ontdekking van foutief adres bij opgeven van bestelling. Probleem is vervolgens adequaat opgelost.

Volle tevredenheid.

Door positieve reacties van ontvangers.

Top geregeld

Super makkelijk mooie bloemen

Kreeg meteen een leuke reactie van de ontvanger dat het boeket zo mooi was

Ontvangers waren blij

Had gevraagd tevoren te bellen om dat ik niet zeker wist of ze thuis waren. Dit is niet gebeurd en is afgegeven bij de buren.

Gemakkelijk te regelen.

Een boeket bloemen regelen bij Topbloemen is erg gemakkelijk. De bloemen zijn op het juiste moment bezorgd en de bloemen zagen er op de foto(die mij toegestuurd is door de ontvanger)mooi uit. Hoe het met de versheid gesteld is, kan ik niet beoordelen.

Altijd goed

De bos bloemen is in goede orde ontvangen, mooi op tijd, en aan de reactie te meten was het een mooie bos bloemen.

Het voor mij bezorgde boeket viel heel erg in de smaak!

Ik heb veel goede ervaringen met Topbloemen! De bloemen zijn prima, de bezorging verloopt prima en ik word op de hoogte gehouden over de bezorging. Perfect om iemand zo te kunnen verrassen!

Mooi boeket bloemen!

De bestelde bloemen waren erg naar wens en naar volle tevredenheid.

Als tussenpersoon bestel ik de bloemen en ben daar tevreden over

Mooie bos bloemen snel en goed geleverd

Uitermate tevreden

Constante informatie over het verloop van het boeket. Bij bezorging krijg je een bericht daar was ik blij mee… Voor meerdere bezorging weet ik waar ik moet zijn!

De ontvanger was tevreden

Goede service en mooie boeketten

Had per ongeluk een foute datum voor bezorging opgeschreven. Een telefoo tje naar servicebalie en daarna mailtje met bevestiging nwe datum.

Prima op tijd bezorgd ,mooi bouquet

Goed geholpen, ruime keuze

De leveringstijd was 23u in de avond, heel laat voor de mensen die de dag erna moeten gaan werken..

goede ervaring

Ik heb al meer bloemen besteld via deze site, altijd goed. Mooie sterke bloemen en tevreden mensen die de bloemen in ontvangst hebben genomen.

Wij wonen op Malta en hebben bloemen online gekocht en laten bezorgen bij vrienden in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dezelfde dag zijn ze afgeleverd. Via een foto konden wij het boeket zien en het was prachtig. Een fijne ervaring. Groeten Henk en Alice

Mooi boeket en snel geleverd!

Positief

Mooie bos bloemen mijn zus was er blij mee en op tijd bezorgd dat is ook fijn

Was weer top!

Prima gegaan ziet er netjes uit.

Snel bezorgd na gisteren online besteld

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL