Zeer tevreden Snelle service

Altijd mooie bloemen bij jullie

Altijd mooie bloemen of ik ze nou krijg of verstuur. En optijd verzonden

Een mooie bos bloemen bezorgd en netjes op tijd

Schoonzus heel blij met het mooie boeket

Mooi op tijd afgeleverd zag er volgens de familie heel mooi uit. Bedankt.

Bloemen zijn keurig netjes afgeleverd

Ik kreeg een foto van degene waar ik de bloemen naar had gestuurd en zij was heel blij met de bos! Ik vond het er ook heel mooi uit zien.

geweldig boeket

al de boeketten die ik verstuurd heb zijn naar volle tevredenheid bezorgd

weer geheel naar verwachting

Weer een prachtig boeket afgeleverd zoals ook op de site te zien en ook weer op het juiste tijdstip afgeleverd prima service dus wederom.

Ik had de grootste bos besteld en het werd een armzalig bosje.

Ik had de grootste bos besteld en het werd een armzalig bosje. Ik schaamde mij voor de ontvanger.

Snelle levering en mooi boeket samengesteld

Ik kreeg van mijn zusje s'morgens al een bedankje en een foto van het mooie boeket, snelle levering en mooie grote Zonnebloemen

Super goed

Top servies❤️

Goede keuze uit verschilende mooie bosen bloemen en stukken

Topbloemen heeft zeer goede service Was heel dom het adres vergeten bij me bestelling intevullen Werd meteen gebeld daar over zo dat me bestelling op tijd bezorgt kon worden ! Mooie versen bloemen !!!

Keurige levering

Keurige levering, maar voor het bedrag dat ik moest betalen een mager bosje.

Zoals altijd wordt je goed geïnformeerd bij de bestelling, tijdens en na de bestelling. Ook als het bezorgd!

Geweldige service na slechte levering

Eerste klachten geweldig afgehandeld met nieuwe bos bloemen en hele nette service.

Keurig verlopen.

Top !!!!!!!!!

Keurig op tijd geleverd. Ontvangster blij verrast.

Verschillend

Het laatste boeket dat ik verstuurd heb, vond ik op de site veel mooier dan in het echt.

Prachtige boeketten!

Als ik bloemen wil sturen doe ik het altijd via Topbloemen. Gaat altijd zonder problemen en de ontvangers van de bloemen vinden de boeketten altijd prachtig.

De bloemen die bezorgd zijn, waren volgens de ontvangers, prachtig en mooi

Goede ervaring met jullie correcte afhandeling .

Mooie boeketten en goede kwaliteit.

super geregeld

mooi op tijd geleverd en de kwaliteit van de bloemen zijn super.

Leuk!

Vind voor de prijs wat tegenvallen maar verder prima!

Vanuit Hongarije besteld en in Nederland bezorgt. Zo fijn dat je op deze manier kan laten weten dat dat je aan je familie denkt .

Ik bestel in volle vertrouwen bij Topbloemen!

De jaren dat ik mijn bestelling doe heb ik alleen maar positieve berichten ontvangen van de ontvanger. Daarom TOPBLOEMEN.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL