prima service, snel geregeld

Prima, maar helaas werkte de betaling met een creditcard niet helemaal goed, dus heb noodgedwongen voor Ideal gekozen. Omdat het zakelijk was is dat administratief iets lastiger, maar verder goed geregeld

Snelle levering , en bezorging was heel goed te volgen

Geweldig!

Tevreden

Service is prima

Mooie bloemen

Ik heb zelf de bos bloemen niet gezien maar de ontvanger was er blij mee.

Uitstekende service

Mooie presentatie van de boeketten, goed contact via chatbox. Verschil in grootte van het boeket gerelateerd aan verschil in prijs is moeilijk te zien.

Te laat bezorgd

Pas na 17.00 afgeleverd. Voor verjaardagsbloemen rijkelijk laat. Toen waren de ontvangers al vertrokken voor een hun feest. Met vr. groet, Ineke Haas-Berger

uitstekend

goed verzorgd en prima communicatie

Mooi boeket en snel bezorgd

Goed , maar te laat !

Ter gelegenheid van een verjaardag had ik gevraagd , om bezorging ‘ s Ochtends . Is pas om 16 uur ‘ s middags en een andere keer nog later bezorgd . Dat viel me erg tegen . Ik krijg zelf van Topbloemen , altijd ‘ s morgens bloemen . Mijn ervaring is , dat in Noord Nederland de bloemen erg laat bezorgd worden . Bv in Groningen, en Overijssel ( Colmschate )

Super service

Super service

Makkelijk, snel en goede prijs.

Een paar keer gebruik van gemaakt, laatste keer zag ik dat de site vernieuwd was. Dit maakt het nog overzichtelijker en aantrekkelijker om hier te bestellen. De prijs is altijd goed en de ontvanger altijd blij. Aanrader

Mooie bloemen op tijd bezorgd, de volgende dag. Mijn ouders blij gemaakt op hun trouwdag!

Prima ervaring!

Mijn vriendin vond het boeket met zonnebloemen prachtig. Zij was er heel blij mee.

Goeie service en netjes op tijd

Tip geregeld ik heb de bestelling gezien en zag er goed uit bedankt

Goede service.

Tot op heden alleen maar positieve ervaringen met topbloemen!

Bloemenboeket erg laat bezorgt

Voor een verjaardag werden de bloemen pas om 17.15 uur afgeleverd. Is volgens de regels wel juist maar voor degene die het bestemd was absoluut NIET leuk. Na contact met klantenservice werd dit eigenlijk als normaal afgedaan

Goede en duidelijke site. Bestelling was zo gedaan!

En de bezorging was ook zeer snel gegaan en je krijgt duidelijk een bevestiging in je mail dat de bloemen bezorgd zijn. Zo hoort het. Top!

erg mooi

Het pluk boeket was erg mooi en groot, het was het geld waard!!

matig

foto dag bezorging gezien: geen dagvers-water in de erbij gekochte vaas, reeds 1 verlepte zonnebloem erin, jammer..... heb eerder van werkgever zelf topboeket gehad, het kan dus wel !

super

geweldig

Deze keer had ik mooier verwacht

Dit keer iets minder dan ik voor de prijs verwachte. Andere keren beter.

Hoe het boeket was weet ik niet, maar de ontvangster was blij en op de foto zag het er prima uit.

Helemaal naar wens!

Eenvoudig te bestellen. Correcte bevestiging bestelling. Keurige aflevering op de aangegeven tijd. Prachtige bloemen!

De bloemen zijn goed geleverd en ze zien er prachtig uit!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL