Goede prijs/kwaliteitverhouding. Leuke boeketjes! Makkelijk en snel te bestellen op de website. Snelle levering, prima in orde.

Keurig op tijd bezorgd

Mooi boeket in keurige verpakking

Heb een bloemenkaartkadokaart opgemaakt 14-02-23

Heb vandaag geprobeerd een bestelling te plaatsen voor levering 08-08-23 Tot mijn verbazing is deze kaart niet meer geldig! Als regelmatige klant van Topbloemen is dit geen goede zaak. Ook de winkelier in Roermond heeft kaart geweigerd. Ik heb mijn bestelling dus niet afgemaakt . Gaarne uw reactie

Bos zag er prima uit

Fantastisch boeket!

Ontvanger was dik tevreden.

Tevreden!

Zeer tevreden, vooral over de snelle communicatie. Goeie service.

Aflevertijd

Een prachtige bos bloemen !! Maar het verzoek om voor de middag te bezorgen was mislukt

Prachtige boeketten

Ideaal om dit op deze manier te doen, vertrouwd en je kunt er altijd van op aan.

Aan te bevelen.

Bloemen op tijd bezorgd, tevreden

Uitstekende en betrouwbare organisatie

Doorgaans zijn bestellingen correct en op tijd afgeleverd. Ook de keuze vaan de uitvoerende bloemisten is op orde, wat zij leveren is meestal overeenkomstig wat ik heb besteld.

topservice

Het boeket bloemen kwam, zoals aangekondigd, op de juiste tijd op het juiste adres. Ik was mijn naam vergeten op het kaartje te zetten en kreeg een melding of ik contact met de ontvangers wilde opnemen. Dat vind ik netjes.

Het was het beloofde boeket. Op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Vriendin blij, ik tevreden

Het was het beloofde boeket. Mooi op tijd door vriedelijke bezorger. Vriendin blij, ik tevreden

Mooi rozen kleine bos

Hebben het grote boeket besteld , maar oogt erg klein vooral voordat bedrag.

Altijd wat ik uit kies klopt ook

Kwaliteit mooie verpakking vriendelijk bezorg personeel. En betrouwbaar

Fantastisch!

Altijd blije whatappjes na het ontvangen van jullie boeket.

Je wordt vanaf je bestelling tot aan het afleveren op de hoogte gehouden.

Foram excelentes

Foia a primeira vez, foi fantástico.

• Você nos recomendaria? sim

Hele mooie vaas met bloemen zoals jullie reclameren. Bezorgd op afgesproken tijd. Ook de communicatie is uitstekend. Jullie doe jullie naam een eer aan: TOP

Uitstekend verzorgd

Goede ervaring

Prima site, makkelijk bestellen en op tijd geleverd

Fatasties

Keurige bezorging bloemen waren erg mooi

Geweldig!

Bloemen naar mijn dochter in Ter Apel gestuurd, zij heeft er een foto van gemaakt en het zag er prachtig uit!

Mijn ervaring is goed, het zijn topbloemen En de bezorging is prima

zeer tevreden

zeer positief mooi vriendschap boeket mijn beste vriendin was er erg blij mee enin haar nopjes.

De Bestelling is altijd prima!

Ik heb al verschillende bestellingen gedaan,en het gaat altijd prima en is altijd keurig verzorgd.Ik krijg altijd een foto van de ontvanger,en het ziet er altijd keurig verzorgd uit ben erg tevreden en zal het vaker doen naar mensen overver die ik wil verassen.Mijn familie doet het ook naar mij met volle tevredenheid.Gr Ria Barendsen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL