Ik heb vaker bloemen via deze site besteld maar laatste jaren lijkt het erop alsof ze niet leveren wat er op de foto staat. Ik ga verder kijken naar andere leveranciers
Beste Dominique, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Ik heb geen slechte ervaringen met jullie ik ben degene die de bloemen besteld. En krijg tot nu toe nog steeds positieve reacties..Dus zal het wel goed zijn.
Beste Hilda, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Ik heb meerdere malen bloemen besteld via Topbloemen.nl en het is altijd goed verzorgd. Één ervaring met een concurrent en daar heb ik een klacht ingediend omdat er een piepklein bosje bloemen was bezorgd voor een flink bedrag. Dat heb ik bij Topbloemen nog nooit meegemaakt!
Beste Maaike, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Perfecte levering, ook de mail dat de bloemen geleverd werden, top!
Beste Ann, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtig boeket afgeleverd zoals opgegeven. In één woord: top!
Beste Marian, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn zusje heeft de bloemen gekregen Ze waren prachtig
Beste Sabine, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste klant, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zie boven
Beste John, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Er is geen notitie in de brievenbus van het bezorgadres gedaan, dat de bloemen elders zijn afgegeven; hoewel dit wel aan de opdrachtgever gemeld wordt. Opdrachtgever heeft zelf het een en ander moeten regelen.
Beste Roy, Wat vervelend te vernemen dat de bezorging van jouw bestelling niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Onze oprechte excuses! De klantenservice neemt nog even contact met je op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Tobloemen.nl
groot boeket voor bevriend echtpaar dat het moeilijk heeft. (vrouw uit behandeld). zij - liggend op de bank - put moed uit de blik op de bezorgde bloemen.
Beste Rolf, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het prachtige cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Goede keuze aan bloemen. Prettige afhandeling. Een aanrader.
Beste klant, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 9 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Schitterend boeket.
Beste Jacques, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
In de namiddag besteld ,te ver weg voor ons de volgende ochtend al bezorgd .Perfect geregeld.
Beste Joke, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtige bos zonnebloemen, mooi met wat groen blad ertussen.
Beste Lucia, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Fijne website! een snelle en goede service. Keep up the good work.
Beste Hayat, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Altijd tevreden over de mooie boeketten van Topbloemen. Correcte levering en verse bloemen.
Beste Marianne, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bloemen netjes op tijd geleverd ! Onze vriendin was heel blij ermee, en dat was de bedoeling :)
Geachte Elizabeth, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtig bos zonnebloemen laten bezorgen. Had het in eerste instantie op een verkeerde datum besteld. Gebeld met klantenservice en datum was gelijk aangepast. Snelle en vriendelijke service
Beste Rim, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snel geregeld. Goed aangekomen. En de ontvanger was er heel blij mee. Met dank
Beste Jane, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Beste Leonie, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket bloemen met vaas , enige minpuntje dat het laat in de middag werd bezorgd.Maar ik had ook niet erbij gezet of het in de ochtend bezorgd kon worden.
Topbloemen zijn altijd van prima kwaliteit en worden altijd op tijd bezorgd.
Beste Corrie, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snel & makkelijk bestellen en 2 mooie bossen bloemen laten bezorgen en - zoals het hoort - 1 keer bezorgkosten!
Beste Koos, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goed en leuk ingepakt aangekomen, voor herhaling vatbaar!
Beste Jo, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Boeket zag er mooi en verzorgd uit, Netjes op tijd bezorgd
Beste Els, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 9 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL