HelemaalTOP!!!

Al heel veel bestellingen gedaan en altijd keurig verzorgd en stap voor stap op de hoogte gehouden,top!

top

altijd een mooie verrassing voor het bezorg adres superrrr kwaliteit voor mij altijd topbloemen en niks anders

Fantastisch!

Bloemen besteld voor mijn ouders, bleek dat ze een dag later thuis zouden komen en ik had bloemen besteld, ****! Topbloemen gebeld dezelfde dag als dat de bloemen bezorgd zouden worden en de bloemen konden maandag geleverd wordt i.p.v. zaterdag. Ik was zo blij en daarnaast waren de bloemen prachtig. Voor herhaling vatbaar, nogmaals dank.

leuk boeket en prima bezorgd

Leuke soort bloemen, maar grote maat is het niet waard.

Mooie bloemen, echter is de grote bos bloemen écht geen +40 euro waard. Ik wilde leuk uitpakken voor mijn oma’s verjaardag… erg teleurstellend.

Mooie bos rozen snel op

Mooie bos rozen maar was snel op. Blaadjes van de takjes vielen snel uit. Rozen waren na paar dagen al minder. Dus iets te snel op voor 5 tientjes.

helemaal goed

een mooie en prima website ,makkelijk te zoeken en op tijd geleverd en de bloemen waren mooi en vers

Bestellen was makkelijk, even een probleem met kortingscode, maar goed geholpen via de helpdesk. Bos was zoals beloofd, zag er prima uit.

Iemand die niets verwacht is volkomen verrast

Zo als te doen gebruikelijk keurig op tijd geleverd en ik doe er altijdeen vaas bij zodat de ontvanger de bloemen direct een plekje kan geven en niet op zoek hoeft naar een vaas en geen tijd kwijt is aan hetbloemen schikken

Zeker aan te raden

De keuze is ruim en voor meerdere gelegenheden. Bestellen en betalen gaat gemakkelijk zelfs voor digibeten. De aflevering gebeurt op de gewenste datum en de kwaliteit van de geleverde bloemen is uitmuntend.

Gewoon uitstekend!

Ik heb al meermalen bloemen bij Topbloemen besteld en dit tot volle tevredenheid, op één keer na. Toen week het ontvangen boeket behoorlijk af van het bestelde. Na een mailtje en het roezenden van foto’s heeft Topbloemen dit prima opgelost door een voucher ter hoogte van het bestelde bedrag te zenden die bij een volgende bestelling ingewisseld kon worden.

TOP

goede afhandeling en heel tevreden ontvangers

Uitstekende bezorging van een prachtige bos bloemen!

De rozen waren prachtig in thema (trouwdag) en in het water bezorgd waardoor ze lang goed bleven en zeer werden gewaardeerd!

Ze zagen er niet uit, heel droevig geheel. Leek oud, volgende keer maar zelf bij de bloemist halen.

Super service.

Even vergeten dat een vriendin jarig was. Wat super fijn dat ik op de dag zelf nog een bloemetje langs kon sturen! Hij was ook erg mooi. En ook leuk dat je er nog een houten tekstje in kon laten zetten. Zeker een aanrader ! :)

Keurig

Netjes op de afgesproken datum afgeleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pracht boeket

Mijn dochter was helemaal blij met het mooie boeket.

2 boeketten op 1 adres

De bloemen zijn enthousiast en op het juiste moment ontvangen.

Fijn bedrijf

Website overzichtelijk, mooie verse bloemen afgeleverd.

Erg vlot geregeld, super service

Topbloemen is TOP!

snel besteld en snel afgeleverd

Top Cadeau

De door mij gekozen combinatie van een bloemstuk met wijn en een beer was een schot in de roos.

Makkelijk en goede keuze

Goede informatie, goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Prachtige bloemen

En volgens afspraak