Jullie zijn klantvriendelijk, bezorgen mooie bossen bloemen. Jullie zoeken naar oplossingen. Super bedrijf
Beste Monique, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik woon inhet buitenland en gbruik altijd topbloemen bij speciale gelegenheden om bloemen te bezorgen bij familie en vrienden in NL. Iedereen is er altijd heel blij mee en ze blijven lang staan. Een aanrader!
Beste Nicole, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen besteld op vrijdag voor zaterdag, Op zaterdagmorgen bericht ontvangen dat deze dag de bloemen zouden worden bezorgd. S’middags bericht ontvangen dat de mensen niet thuis waren en dat ze een kaartje bij hun in de bus hadden gedaan, en bij een huis afgegeven met het huisnummer 2 van hun vandaan. Dus alles netjes afgehandeld.
Beste Cobi, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtig boeket
Beste Klazina, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen zijn snel besteld... en eerden keurig op tijd bezorgd.
Beste Jolanda, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wij wonen in België,en dit is een zeer goede oplossing om een bloemetje naar onze familie en kennissen te sturen.De boeketten zijn altijd helemaal naar onze zin.
Beste Tua, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede bereikbaarheid Had mij vergist in huisnr, werd meteen gecorrigeerd telefonisch. Ff een tip om erna een mail naar aanvrager te sturen om te bevestigen dat fout gecorrigeerd is
Beste Wilma, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Je maak je keuze, bestelt en je kan releaxed achterover zitten. Je wordt vanaf de bestelling tot na de aflevering op de hoogte gehouden. Van de mensen die het boeket hebben ontvangen heb ik vernomen dat het een erg mooi boeket was. Met recht TOPBLOEMEN.
Beste John, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Werd netjes op de hoogte te houden hoe het traject verliep.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
De mooie zonnebloemen die ik maar mijn zus en zwager gestuurd waren heel mooi. Ze waren op tijd bezorgd in Gouda.
Beste Ans, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
snelle bezorging aan de geadesseerde
Beste Hans, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Keurige en snelle behandeling. Levering van de bloemen perfect op tijd en vandaag 6 dagen na levering staan de bloemen nog net zo mooi in de vaas.
Beste Louis, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik bestelde een boeket voor een klant en dit werd de dag nadien geleverd. Alles goed verlopen!
Beste Anneleen, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Top geregeld, mooi bos.
Beste Dia, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Er moesten 3 boeketten op Ameland bezorgd worden. In hetzelfde dorp, maar hiervoor moest ik wel 3 x €5,95 verzendkosten betalen. Per geadresseerde moest er een persoonlijk kaartje aan. Deze tekst had ik duidelijk per geadresseerde aangegeven. Helaas waren de kaartjes door elkaar gehaald. Dit gaf verwarring bij de ontvangers.
Beste Karin, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Er wordt per adres bezorgkosten berekend. Uiteraard moeten de juiste kaartjes wel aan het juiste boeket worden bevestigd. Excuses hiervoor. We gaan er vanuit dat dit al met Topbloemen.nl is opgelast, zo niet mail ons dan even: [email protected] We hopen uiteraard dat het de volgende keer wel foutloos gaat. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Niet zelf gezien, maar van de ontvanger vernomen dat het een erg mooi boeket was.
Beste Henk, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Eerste keer, maar helemaal top hoor!! Raad het iedereen aan
Beste Jolanda, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Er is een ruime keuze in mooie boeketten
Beste Margreet, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd goed prima verzorgd en veel keuzes
Beste Monique, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
hET IS JAMMER DAT JE IEDERE KEER ALS JE ER EVEN TUSSENUIT MOET TIJDENS DE BESTELLING DAT JE DAN ALLES WEER OPNIEUW MOET DOEN. zelfs als je op de site zit en iets terug moet zoeken moet je alles weer opnieuw doen. Uiteindelijk heb ik maar gebeld en dankzij de goede help daarbij alles in een andere volgorde gedaan en kon ik de order afwikkelen. Ik denk dat ik o.a. 4 of meer accounts bij jullie heb maar dat ontdek ik pas als ik weer een order wil doorgeven. Time will tell! Verder best tevreden! ontvanger berichtte mij dat het prachtig was!
Beste Berry G., Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen voldeden aan bestelling
Beste Jac, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Niet goedkoop maar wel mooi boeket door de bloemist ter plaatse. De voorgebonden boeketten zijn m.i. een stuk minder mooi.
Beste Els, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb het gezien was namelijk voor mijn buren.ikben heel tevreden was zoals afgebeeld op de website, boven verwachting!!
Beste Marian, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Alles keurig geregeld van A tot Z
Beste Aalzen, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL