Ik ben kei blij met jullie

Jullie zijn klantvriendelijk, bezorgen mooie bossen bloemen. Jullie zoeken naar oplossingen. Super bedrijf

Altijd goe geregeld

Ik woon inhet buitenland en gbruik altijd topbloemen bij speciale gelegenheden om bloemen te bezorgen bij familie en vrienden in NL. Iedereen is er altijd heel blij mee en ze blijven lang staan. Een aanrader!

Alles volgens regels gegaan

Bloemen besteld op vrijdag voor zaterdag, Op zaterdagmorgen bericht ontvangen dat deze dag de bloemen zouden worden bezorgd. S’middags bericht ontvangen dat de mensen niet thuis waren en dat ze een kaartje bij hun in de bus hadden gedaan, en bij een huis afgegeven met het huisnummer 2 van hun vandaan. Dus alles netjes afgehandeld.

Zoals bij uw bedrijf gebruikelijk is: een prachtig boeket

Prachtig boeket

Uitmuntend

Bloemen zijn snel besteld... en eerden keurig op tijd bezorgd.

Wij zijn zeer tevreden

Wij wonen in België,en dit is een zeer goede oplossing om een bloemetje naar onze familie en kennissen te sturen.De boeketten zijn altijd helemaal naar onze zin.

Goede service en kwaliteit

Goede bereikbaarheid Had mij vergist in huisnr, werd meteen gecorrigeerd telefonisch. Ff een tip om erna een mail naar aanvrager te sturen om te bevestigen dat fout gecorrigeerd is

In één woord "TOP"

Je maak je keuze, bestelt en je kan releaxed achterover zitten. Je wordt vanaf de bestelling tot na de aflevering op de hoogte gehouden. Van de mensen die het boeket hebben ontvangen heb ik vernomen dat het een erg mooi boeket was. Met recht TOPBLOEMEN.

Uitstekend uitgevoerd !

Werd netjes op de hoogte te houden hoe het traject verliep.

Heel tevreden

De mooie zonnebloemen die ik maar mijn zus en zwager gestuurd waren heel mooi. Ze waren op tijd bezorgd in Gouda.

prachtig boeket

snelle bezorging aan de geadesseerde

Prachtig werk

Keurige en snelle behandeling. Levering van de bloemen perfect op tijd en vandaag 6 dagen na levering staan de bloemen nog net zo mooi in de vaas.

Alles was tip top in orde :-)

Ik bestelde een boeket voor een klant en dit werd de dag nadien geleverd. Alles goed verlopen!

Top geregeld, mooie bos

Top geregeld, mooi bos.

Mooie bloemen, hoge verzendkosten

Er moesten 3 boeketten op Ameland bezorgd worden. In hetzelfde dorp, maar hiervoor moest ik wel 3 x €5,95 verzendkosten betalen. Per geadresseerde moest er een persoonlijk kaartje aan. Deze tekst had ik duidelijk per geadresseerde aangegeven. Helaas waren de kaartjes door elkaar gehaald. Dit gaf verwarring bij de ontvangers.

Keurig de bloemen geregeld

Niet zelf gezien, maar van de ontvanger vernomen dat het een erg mooi boeket was.

Eerste keer, maar helemaal top hoor!! Raad het iedereen aan

Er is een ruime keuze in mooie boeketten

Prima Verzorgd

Altijd goed prima verzorgd en veel keuzes

JAMMER DAT DE WEBSITE NIET DOET WAT IK ER VAN VERWACHTTE.

hET IS JAMMER DAT JE IEDERE KEER ALS JE ER EVEN TUSSENUIT MOET TIJDENS DE BESTELLING DAT JE DAN ALLES WEER OPNIEUW MOET DOEN. zelfs als je op de site zit en iets terug moet zoeken moet je alles weer opnieuw doen. Uiteindelijk heb ik maar gebeld en dankzij de goede help daarbij alles in een andere volgorde gedaan en kon ik de order afwikkelen. Ik denk dat ik o.a. 4 of meer accounts bij jullie heb maar dat ontdek ik pas als ik weer een order wil doorgeven. Time will tell! Verder best tevreden! ontvanger berichtte mij dat het prachtig was!

Tevreden

Bloemen voldeden aan bestelling

Het boeket was prachtig volgens de ontvanger

Niet goedkoop maar wel mooi boeket door de bloemist ter plaatse. De voorgebonden boeketten zijn m.i. een stuk minder mooi.

Ik heb het gezien was namelijk voor mijn buren.ikben heel tevreden was zoals afgebeeld op de website, boven verwachting!!

Snel geleverd!

Alles keurig geregeld van A tot Z