Super mooi boeket

Ik heb het boeketje voor mijn beste vriendin besteld die ziek is. Zij noemt Regina en jullie hadden een boeket dat ook Regina noemt. Dus hoe mooier kan het zijn om dan dit te laten leveren. Ik kreeg direkt een foto toegestuurd van haar met bedanking en dan van "hey hoe cool is dat een boeket met mijn naam".

Prima service op dezelfde dag gebracht.

Goede kwaliteit bloemen Handig besteld en vertrouwen dat het wederom goed wordt verzorgd.

Super goed

Hele mooie bloemstukken voor uitvaart van mijn zus

Prima verzorgd!

Fijn op de hoogte gehouden van hoe, wat en waar!ontvangster erg blij! Heel mooi boeket!,

Correct geleverde volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak

Goede mooie bos Op tijd geleverd

Snel, betrouwbaar, betaalbaar en goede kwaliteit.

Snel, even een bloemetje sturen gaat snel en werkt betrouwbaar. Kwaliteit is goed, ontvanger is zeer tevreden over het boeket en versheid daarvan. Zeker voor herhaling vatbaar...!

Boeket was anders en minder kleurrijk dan de website doet voor komen

Ik was verbaasd toen ik het boeket welke ik voor mijn vrouw besteld had zag. Het is vele malen simpeler dan op de website, minder kleur en voor het geld wat ik betaald heb vind ik het een matig boeket

Heerlijk zomerboeket

Smaakvolle balans in bloemen en bladeren Goed gekozen kleuren Compact en toch weelderig boeket

Besteld bloemenboeket bij Topbloemen was wéér overweldigend goed!

Het door mij bestelde bloemenboeket was wederom weer zo enorm vers van kwaliteit! Het boeket heeft 13 dagen geheel goed staan te bloeien in de vaas! De verzorging van Topbloemen qua het inpakken door de bloemist was wederom zo goed en zo netjes verzorgd! Ook de bezorging door de bloemist was uiterst zorgzaam. Topbloemen is en blijft een grote aanrader voor een ieder!!!!!!!!!!!!!!!!

Blooming great!

Zeer gemakkelijk te bestellen, zelfs ‘last minute’, veel keus, goede kwaliteit, ontvanger zeeeeer tevreden!

Super makkelijk en snel geleverd

Makkelijke manier van bestellen. Genoeg keuze Mogen ook wel nog wat goedkopere boeketten tussen staan. Snel geleverd Zag er goed uit.

Prima service, prima afhandeling

Zeker voor het bereiken van diverse mensen bij bijzondere gelegenheden in het land, is het een geweldige oplossing.

zeer slecht

voor 62 euro een gierig bosje en een vaas met de kwaliteit van de action en een doosje chocolade dat smaakt naar karton. en als slot dat er geen 1 roos is uitgekomen..dus voortaan zelf naar de bloemist.

Makkelijk bestellen, mooie bloemen, prima levering. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de stand van de levering.

De ontvanger was heel erg blij met de ontvangst. Tijdig en netjes.

De begeleiding van het cadeau heeft ons blij gemaakt.

super

heel snel uitgezocht, heel snel geregeld, echt top.

Mooie bloemen, maar verkeerd geleverd

Het was een zeer mooi boeket bloemen, maar helaas was het boeket verkeerd geleverd. Het adres was volledig en correct ingegeven, maar de bezorger heeft het boeket gewoon aan een ander huis gezet. Gelukkig was er een bewoner die het boeket wel nog naar het juiste adres heeft gebracht.

Goedverzorgd

Bos bloemen zag er prachtig uit, heb foto gezien, en werd mooi op tijd bezorgd .

Goede service, prachtig boeket!

De geleverde gladiolen waren gelukkig net begonnen met bloeien. Daar gaan we zeker nog een week van genieten!

Ik ben zeer tevreden over de service. Mijn schoonzus vond t boeket prachtig en Ik ben goed op de hoogte gehouden over de aflevering.

Prachtig boeket!

Boeket cadeau gegeven. Ik kreeg een heek positieve reactie

Top geregeld

Op tijd bezorgd Keurig op de hoogte gehouden. Mooie bloemen

Bestelling geplaatst en mooi op tijd afgeleverd zoals afgesproken. Mooi boeket.

Gekozen boeket was prachtig.!!! En op tijd bezorgd!!!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL