Heel gemakkelijk te bestellen. Geweldige bloemist voor bezorging.
Beste Lidie, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bloemen waren prima, maar ik kreeg ditmaal geen mail dat de bloemen waren bezorgd. Die kreeg ik andere keren wel als ik bij Topbloemen had besteld.
Snelle levering en top kwaliteit bloemen… Ik kan het weten, want zelf commissionair export bloemen geweest :-)
Beste Ro, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heb een vriendin in Frankrijk een set hele leuke gepersionaliseerde ovenwanten gestuurd. Dacht, nou met alle postperikelen in Nederland en zo, laat ik maar ruim een week van te voren bestellen. Maar nu blijkt dat Your Surprise dat direct in Frankrijk maakt. Misschien wel in een heleboel landen. Dus kreeg keurig 1 dag later bericht, dat het pakket klaar stond om door de Franse La Poste opgehaald te worden en 2 dagen later kreeg ik een dankbaar Apple van mijn vriendin. Ongelooflijk toch? Applaus Your Surprise!!
Ik had twee boeketten besteld op adressen in het dorp Rumpt in de Betuwe dat relatief afgelegen is. niettemin de volgende dag prima bezorgd. Chapeau! Mooie boeketten met dankbare ontvangers
Beste Josef, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Ik ontving het bericht dat de bloemen bij de buren waren afgegeven. Even later een telefoontje van mijn zoon dat de bloemen bij hem en zijn vriendin waren afgeleverd. Top !
Beste Eva, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Echt heel super, allemaal makkelijk te regelen en je wordt super op de hoogte gehouden tot bestelling en tot Het wordt afgeleverd en wordt super
Beste Manja, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Via de website een bestelling plaatsen is zeer makkelijk. De bestelling werd rond het tijdstip dat ik had gevraagd, afgeleverd. Zag er prachtig verzorgd uit. Volgende keer maken wij zeker weer gebruik van Topbloemen.nl. Bedankt voor de goede zorgen.
Beste Marijke, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Dit keer was er iets niet goed gegaan met het bezorgadres, verwisseling adressen. Ik kwam erachter toen ik de mail las dat er bezorgd zou gaan worden (diezelfde dag). Meteen gebeld met de klantenservice en een heel vriendelijke mevrouw heeft meteen contact gemaakt met de bloemist. Deze stond op het punt op weg te gaan. Het boeket moest in een andere plaats bezorgd worden, ze heeft daarna een bloemist in de bezorgplaats gebeld. Het is helemaal goed gekomen! Prachtig boeket. En dit allemaal zonder extra kosten, alleen maar medewerking! Echt TOP!! De naam Topbloemen eer aangedaan! Bedankt!
Beste Lianne, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemetje verstuurd naar bruidspaar die 60 jaar getrouwd waren,De bloemen was een mooie verrassing Boeket zag er keurig en fleurig uit, Net als het bruidspaar in prima conditie Werd zeer gewaardeerd Kortweg top bloemen!
Beste Irma, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
alleen een wat late bezorging s'middags 4 uur
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heb het boeket zelf niet gezien. Had de jarige aan de telefoon toen de bloemen bezorgd werden, halverwege de morgen. De ontvangster was blij verrast en noemde het een mooi boeket. Iedereen blij
Beste Peter, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
geen gedoe
Beste Maria, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
werd goed op de hoogte gehouden en de bloemen zagen er zo mooi uit dank je wel
Beste Rita, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Het boeket is op tijd gebracht,waarom ik had gevraagd.
Beste Leny, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd correcte bezorging. Heel mooie boeketten goed verzorgd en het geld zeker waard.
Beste Gertruda, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
echt bestel nu al jaren bij jullie en nog nooit wijkt het boeket af van de foto en boeket of zelf grafwerk staat ligt langer dan van ander tuincentrum of winkel ben altijd super verrast als ik er 1 ontvang niet zo vaak jammer genoeg maar genieten doe je er altijd extra vna plus het grafwerk was 100 euro goedkoper dan ik bij een ander grote tuincentrum kon krijgen daar was goedkoopste een klein stukje 165 euro en bij jullie prachtig groot maar niet te groot stuk met bezorg kosten 80 euro en dan 14 dagen lag het e nog goed bij
Beste Jë-annette, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik vond het een mooie bestelling
Beste Meryam, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Na het boeket op foto's beter te hebben gekeken was het toch wel redelijk, ik had het idee dat het niet vers was met die lange slappe slierten maar dat viel toch nog mee en de ontvanger was er heel erg blij mee in de laatste dagen van zijn leven toch nog bloemen te bewonderen!!
Beste Nel, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De jarige was heel tevreden met de ruiter zonnebloemen. Dank u voor de goeie service
Beste Magda, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger blij was met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie Bos Bloemen en goede kwaliteit
Beste Gerard, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Persoonlijk heb ik de bos bloemen niet gezien, maar de persoon voor wie het boeket besteld was , was zeer verrast en blij ermee. Dank ook voor de snelle levering op de dag en niet in de avond zoals ik bij andere bloemenleveranciers helaas mee mocht maken. Hartelijk dank, u bent een aanbeveling. Met vrioendelijke groeten, Anna Norbiato Plooster.
Beste Anna, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alles prima afgeleverd en een heel mooi boeket
Beste Vera, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik had een boeket besteld gladiolen voor een 60 jr huwelijk. Is heel mooi op tijd bezorgd. Ik heb het boeket zelf gezien en zag er heel goed uit. De ontvangers waren er heel blij mee.
Beste Anita, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat jij en de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het bouquet was mooi maar de bezorging niet Was voor zieke dame op 2de etage van trappenhuis en werd beneden neergezet. Ze moest zelf maar zien hoe ze boven kwamen!!! Heb hierover dinsdag gebeld en tegoedbon van €5 gekregen Weet niet of ik weer ga bestellen ondanks de verontschuldiging
Beste Joke, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL