De bloemen zijn keurig op tijd bezorgd bij de ontvanger, en ik kreeg zelf ook nog een mailtje dat ze waren overhandigd.
Beste Gooitske, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wordt inderdaad goed geleverd mooie bos zoals ik kon zien
Beste Hetty, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Zie bovenstaand review
Beste T.M, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Besteld vanuit het buitenland. Keurig op tijd bezorgd en pracktige bloemen. Ik had een groot boeket besteld voor levering in België. Het zag er idd royaal en erg mooi uit op de foto die de ontvanger mij stuurde. Zeer aan te bevelen bedrijf, zal er zeker weer gebruik van maken!
Beste Ellenoor, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Laatste tijd vaak bloemen besteld door Nederland. Altijd netjes afgehandeld en geleverd. Zeer tevreden
Beste Ria, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alleen maar positieve ervaringen! Ik bestel heel vaak en altijd naar tevredenheid
Beste Gerdine, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Houden zich aan afspraken, leveren snel en altijd mooie boeketten
Beste klant, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Fijne correcte afhandeling nadat ik een boeket bloemen had besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Al een aantal keren besteld naar alle tevredenheid.
Beste Tiny Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb de middel grote bos besteld, met een kaartje dat koste dik €50 en als ik dan zie hoe groot het bos bloemen was, viel dat vies tegen. Ik bestel niet weer via topbloemen
Beste Lubbert, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De juiste, mooie bloemen onbeschadigd en op tijd ontvangen.
Geachte Han, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wij zijn tevreden. Dankjewel!
Beste Lenie, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het was een mooie bos bloemen , op tijd bezorgd en goed dat de betseller op de hoogte wordt gehouden.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Werkt uitstekend
Beste Marjan, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Het bestelproces met veel keuzes nam wat tijd in beslag. Daarna ging alles vlekkeloos, ook de bestelling op een uitgestelde datum. De ontvanger was tevreden over de bos bloemen met vaas, dus waren wij het ook.
Beste Joop, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Grote bos besteld,middel bos bezorgt met veel groen en weinig bloem!
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. We begrijpen dat je teleurgesteld bent in het geleverde boeket. We komen graag tot een oplossing, en zullen contact met je opnemen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
erg mooi op tijd en prachtig verzorgd ga zo door .
Geachte Karel, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen waren voor mij vrouw na 3 dagen zijn de rozen al verlept in het boeket van 37 euro was nog een klein boeket ook nee . Was de laatste keer
Beste Erik, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bestellen ging eenvoudig. Is afgeleverd bij de buren en ook daarvan werd ik op de hoogte gebracht. Top!
Beste Renee, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Iedereen die de bloemen krijgt, is zeer tevreden. Is makkelijk te bestellen en snelle bezorging. Ik woon in het buitenland en het is heel eenvoudig om op deze manier een bloemetje te sturen. Linda
Beste Linda, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb van mijn vrienden een foto op de mail gekregen en het ziet er voortreffelijk uit. Mijn vriendin is een echte bloemenfreak en was er dolblij mee. met vriendelijke groet, Joke Machielsen
Beste Joke, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Via de website makkelijk te bestellen. Wordt keurig op de hoogte gehouden hoe de bestelling verloopt.
Beste Christina, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heel tevreden snelle service
Beste Annie, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn zus was erg blij met de mooie bos zonnebloemen afgelopen zaterdag bezorgd, maar zelf vond ik de bezorgtijd, vóór 9 uur 's morgens wel aan de vroege kant!!
Beste Thea, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Degene die de betreffende bloemen heeft ontvangen was laaiend enthousiast! Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Conny, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
de jarige was er blij mee
Beste Anne, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL