Zoals gewoonlijk, TOP

Natuurlijk was ik weer eens te laat met mijn bestelling plaatsen, maar gelukkig bood Topbloemen me de mogelijkheid om zelfs op de dag zelf te bezorgen tegen geringe meerkosten. Netjes een mailtje dat het bij de buren afgegeven was toen mn zus niet thuis bleek en daar afgehaald, allemaal prima.

Prima geregeld. De pensionado was aangenaam verrast bij thuiskomst.

Prima geregeld. De pensionado was aangenaam verrast bij thuiskomst

Slecht

De ontvanger (Hilvarenbeek) heeft bij het openmaken van het boeket 2 bloemen moeten verwijderen. 1 geknakte stengel en 1 waar geen bloemetjes meer aan zaten. Heel jammer.

Ze heten niet voor niks TOPBLOEMEN.nl

Ik had een bos bloemen met kaartje besteld om het tijdens een vergadering te kunnen overhandigen. echter bij aanvang vergadering was het nog niet geleverd. na telefonisch contact met klantenservice werd de bos bloemen binnen een half uur alsnog geleverd. helemaal TOP gewoon !!!

Een geweldige ervaring!

De bloemen waren vers, het boeket was prachtig, de bezorging was prima! Ik ben zeer tevreden!

Top geregeld zo snel!

In de nacht besteld en volgende dag begin middag afgeleverd. Top!

Eepm prachtige en kleurrijke bos

Zelf uitgezocht boeket verrast me toch nog door zijn prachtige combinatie van bloemen. Wat een warme kleuren! En.zo fijn dat een goed doel een handje wordt geholpen.

Prima verziegd

Erg goed geregeld en mooie bloemen op tijd bezorgd.

Goed⁹

Handig

Om een jarige vriendin, die in een ander deel van het land woont, een bos bloemen te kunnen geven, is het handig om Topbloemen.nl in te schakelen. Helaas was ze niet thuis en werden de bloemen op de stoep gelegd. Gelukkig kwam mijn vriendin niet lang daarna thuis en was zeer verguld met de bos zonnebloemen.

Goede service en op tijd geleverd

Mooi boeket. De mensen die het kregen waren er blij mee.

Geleverde boeket kwam niet overeen met afbeelding op de website

De ontvanger van het boeket stuurde een foto van de bloemen die ze had gekregen. Het boeket dat ze ontvangen had leek totaal niet op het afgebeelde boeket op de website. De bos was beduidend kleiner en minder kleurrijk. Dat is teleurstellend, gezien het bedrag dat betaald is. De bloemen werden wel netjes op de gekozen dag bezorgd.

Hele mooie bloemen en contact was superrr

Ik was vergeten kaartje bij te doen en dus snel gebeld. Werd heel vriendelijk te woord gestaan door medewerker Top bloemen zeker een aanrader!

Wordt snel geleverd en altijd van zeer goede kwaliteit ben zeer blij met Topbloemen.nl

Nette levering en leuk boeket

Leuk boeket en op tijd geleverd

er is goed werk geleverd

was voor mij de eerste keer dat ik iets bestelde en liet bezorgen dooir Topbloemen.nl,ik heb het bestelde 21 dagen later gezien op het bezorg adres en inderdaad het was TOP,dit is wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

prachtig boeket maar de houdbaarheid viel iets tegen

Het boeket was prachtig ,maar werd wel met 5 dagen al minder mooi misschien heeft het warme weer ook invloed gehad

De levering was mooi op tijd en de ontvanger was er erg blij mee

Ik heb de bloemen zelf niet gezien, maar volgens mijn dochter was het een super mooi boeket. De levering was mooi op tijd en ik kreeg daarvan meteen een berichtje. Erg prettig dat je zo snel de bevestiging krijgt dat de bloemen zijn afgeleverd.

Super service

Gewoonweg een topzaak met levering van top bloemen (duimomhoogsmilie)

Mooie bloemen en snelle levering

Altijd als ik bij jullie een boeket bestel, hoor ik heel positieve reacties van de andere kant!! Wat een prachtige bos en echt heel verse bloemen!

Fantastisch zoals Topbloemen steeds zorgdraagt voor mooie bloemen en accurate bezorging

Het inloggen en aanvragen is eenvoudig en de uitwerking prima. Goede bloemen en duidelijke afspraken

was zo even bij de jarige, prachtig boeket

Goede service en op de juiste dag bezorgd

Grote keuze uit gevarieerd assortiment

Grote keuze uit gevarieerd assortiment. Boeketten voor verschillende gelegenheden. Snelle levering op afgesproken dag. Aanrader

Er is bezorgd wat ik besteld had:-)

Ik kreeg een foto van de ontvanger. Het boeket was identiek aan de afbeelding op de bestelsite. Blij mee!

Aan rader!!

Mooi boeket en snel geleverd!!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL