Natuurlijk was ik weer eens te laat met mijn bestelling plaatsen, maar gelukkig bood Topbloemen me de mogelijkheid om zelfs op de dag zelf te bezorgen tegen geringe meerkosten. Netjes een mailtje dat het bij de buren afgegeven was toen mn zus niet thuis bleek en daar afgehaald, allemaal prima.
Beste Yet, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima geregeld. De pensionado was aangenaam verrast bij thuiskomst
Beste klant, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De ontvanger (Hilvarenbeek) heeft bij het openmaken van het boeket 2 bloemen moeten verwijderen. 1 geknakte stengel en 1 waar geen bloemetjes meer aan zaten. Heel jammer.
Beste Wilma, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Ik had een bos bloemen met kaartje besteld om het tijdens een vergadering te kunnen overhandigen. echter bij aanvang vergadering was het nog niet geleverd. na telefonisch contact met klantenservice werd de bos bloemen binnen een half uur alsnog geleverd. helemaal TOP gewoon !!!
Beste Samira, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bloemen waren vers, het boeket was prachtig, de bezorging was prima! Ik ben zeer tevreden!
Beste Frans, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
In de nacht besteld en volgende dag begin middag afgeleverd. Top!
Beste Marion, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zelf uitgezocht boeket verrast me toch nog door zijn prachtige combinatie van bloemen. Wat een warme kleuren! En.zo fijn dat een goed doel een handje wordt geholpen.
Beste Gert, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Erg goed geregeld en mooie bloemen op tijd bezorgd.
Beste Monica, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Rina, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Om een jarige vriendin, die in een ander deel van het land woont, een bos bloemen te kunnen geven, is het handig om Topbloemen.nl in te schakelen. Helaas was ze niet thuis en werden de bloemen op de stoep gelegd. Gelukkig kwam mijn vriendin niet lang daarna thuis en was zeer verguld met de bos zonnebloemen.
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket. De mensen die het kregen waren er blij mee.
Beste Anita, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De ontvanger van het boeket stuurde een foto van de bloemen die ze had gekregen. Het boeket dat ze ontvangen had leek totaal niet op het afgebeelde boeket op de website. De bos was beduidend kleiner en minder kleurrijk. Dat is teleurstellend, gezien het bedrag dat betaald is. De bloemen werden wel netjes op de gekozen dag bezorgd.
Beste Sophie, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Ik was vergeten kaartje bij te doen en dus snel gebeld. Werd heel vriendelijk te woord gestaan door medewerker Top bloemen zeker een aanrader!
Wordt snel geleverd en altijd van zeer goede kwaliteit ben zeer blij met Topbloemen.nl
Beste R, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Leuk boeket en op tijd geleverd
was voor mij de eerste keer dat ik iets bestelde en liet bezorgen dooir Topbloemen.nl,ik heb het bestelde 21 dagen later gezien op het bezorg adres en inderdaad het was TOP,dit is wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
Het boeket was prachtig ,maar werd wel met 5 dagen al minder mooi misschien heeft het warme weer ook invloed gehad
Ik heb de bloemen zelf niet gezien, maar volgens mijn dochter was het een super mooi boeket. De levering was mooi op tijd en ik kreeg daarvan meteen een berichtje. Erg prettig dat je zo snel de bevestiging krijgt dat de bloemen zijn afgeleverd.
Beste Tiny, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger blij was met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Gewoonweg een topzaak met levering van top bloemen (duimomhoogsmilie)
Beste Gertrude, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd als ik bij jullie een boeket bestel, hoor ik heel positieve reacties van de andere kant!! Wat een prachtige bos en echt heel verse bloemen!
Het inloggen en aanvragen is eenvoudig en de uitwerking prima. Goede bloemen en duidelijke afspraken
Goede service en op de juiste dag bezorgd
Grote keuze uit gevarieerd assortiment. Boeketten voor verschillende gelegenheden. Snelle levering op afgesproken dag. Aanrader
Beste Hans, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik kreeg een foto van de ontvanger. Het boeket was identiek aan de afbeelding op de bestelsite. Blij mee!
Beste Ester, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket en snel geleverd!!
Beste Ronald, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL