Keurig verzorgd

Hele goede ervaring super tevreden blijf bestellen.

Mooi boeket mooi verzorgd snel bezorgd aardige bezorger

Met zorg gemaakte bos bloemen. Topbloemen!

Mooi boeket,nette bezoring.

Ook wordt je via de mail goed op de hoogte gehouden, tijdens het verzendproces.

Perfect super mooi en snel

De eerste keer dat ik dit gedaan heb maar ben zeer tevreden

Super snelle service

Om 11:30 besteld en om 15:00 afgeleverd bij desbetreffende persoon

weer prachtig boeket geleverd!!

Makkelijk bestellen prima service mooi op tijd en mooi boeket!!

uittekend

prima duidelijke website, goed afgeleverd

Bloemen niet geleverd!

De bloemen zijn gewoon niet geleverd. Extra betaald voor levering op dezelfde dag, echter niet gelukt. Er zou een briefje in de brievenbus zijn gedaan, maar de ontvanger heeft geen briefje gezien. 4 dagen later moet ik er zelf achter komen dat er nog niets geleverd is. En dan moet ik dus zelf een mail sturen. Voor de extra betaling had ik toch wel wat meer verwacht. Erg jammer, ben benieuwd hoe een en ander opgelost gaat worden!

Het was weer prima

Kreeg zeer positieve reactie terug van ontvanger van het boeket

Teleurgesteld na niet bezorgde bestelling

Bestelling geplaatst voor bezorging in Amsterdam op 5 juli. Door de storm was het niet mogelijk deze te bezorgen. Hier had ik natuurlijk absoluut begrip voor want was 100% overmacht. Echter kreeg geen bericht/update over een nieuwe bezorgdatum. Na contact (overigens zeer snel en zeer vriendelijk!) werd mij verteld dat de bloemen een dag later bezorgd zouden worden. Helaas gebeurde dit ook niet en na opnieuw klantenservice te bellen kreeg ik de bevestiging dat deze de volgende dag eindelijk geleverd zouden worden. Dit klopte alleen het boeket had niet meer het gepersonaliseerde (en betaalde!) kaartje en dus wist vriendin niet of ik de afzender was! Heel jammer en 1e keer dat dit gebeurde bij jullie. De lokale bloemist heeft meer schuld dan TopBloemen maar wilde het toch benoemen

Een karig boeketje

Voor €45 een zeer karig boeketje met 13 bloemen. Bij levering werden de bloemen op de oprit gezet in de volle zon. Na een dag begonnen de eerste bloemen al blaadjes te verliezen.

Prima.

Prima als altijd wat ik van jullie gewend ben. Goede prijs & kwaliteit verhouding. En een klantvriendelijke service.

Top service na klacht Boeket

Het geleverde boeket viel zwaar tegen. Heb daar over een klacht achtergelaten. Werd daaropvolgend gebeld door hun klantenservice en kreeg het gehele boeket vergoed! Perfecte service !!!!

top bloemen

zeer goed

mooi bos en opgemaakt in vaas netjes goede prijs

Teleurstellend!

Al 2 maal slechte ervaring gehad! Bloemen besteld, geen enkel bericht ontvangen. Moest zelf bellen eind van de middag of er bezorgd was of niet. Eerder ook al met een doos vers Fruit, die moest voor op zaterdag worden bezorgd, maar werd, bedorven, na het weekend bij een zieke bezorgd.

Slechte bezorging

Niet bezorgd de eerste poging: niet thuis en buren wilden niet aannemen. Wel bericht in mail, maar niet hoe het nu verder zou gaan. Dus contact met klantenservice gezocht, vriendelijke dame zei dat er een kaartje in de bus moest liggen. Helaas geen kaart dus weer contact met de klantenservice, opnieuw uitgelegd. Toen telefoonnummer doorgegeven zodat er contact opgenomen kon worden wanneer bezorgen wel kon. Niet gebeld, maar weer op goed geluk bezorgd, weer bij buren aan de deur. Nu andere buren, namen het wel aan. Conclusie: ze zeggen het één, maar doen het ander. Communicatie niet duidelijk wanneer bezorgen niet gelukt is.

Een aanrader!!

Goed verzorgd en bezorgd!!

Prima.

Mooi boeket en goed verzorgd.

mwah

Afgeleverde bos niet in overeenstemming met plaatje bij bestelling.

Ik heb alleen een foto gezien van de bos bloemen die ik cadeau heb gegeven. De bos zag er mooi en vers uit (ondanks dat het erg heet was en ik wat huiverig was hoe de bloemen over zouden komen), zelf zou ik er ook erg blij mee zijn geweest. Ik ben tevreden.

Wederom mooi boeket en op tijd geleverd

Had laatst bij een concurrent een keer iets besteld. Was echt bedroevend. Voor mij alleen nog maar Topbloemen in de toekomst.

Al jaren topservice

Ik heb al meerdere malen boeketten besteld, altijd mooi en op tijd geleverd!

Top geregeld!

Had abusievelijk onjuist adres online opgevoerd, kreeg direct email met verzoek dit adres aan te willen passen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL