uitstekend

Altijd weer een goed gevoel als je weer iemand hebt verrast. TOP

heel goed

Boeket is zoals afgebeeld top.

Zeer goede service

Mooi stijlvol boeket

Goed en snel geleverd. Boeket was zeer mooi. Tevreden!

goede ervaring met bestellen en uitvoeren

zie boven

mooi boeket en precies op tijd bezorgd!

om mijn zus te bedanken stuurde ik haar een boeket.

Topsite

Heel veel keuze in zeer mooie boeketten. Ook erg handig dat je de keuze hebt om er een vaas bij te bestellen en ook nog betaalbaar. Makelijk te bestellen op de site. Het is TOP van topbloemen.

Begunstigde was superblij met het mooie boeket

Een prachtig boeket is goed ontvanger bij de ontvanger

Mooie rozen

Volgens degene die ze gekregen hebben, was het een hele mooie bos rozen.

Boeket Valerie middle size ordered for my friend in holland Beautiful bunch of fresh flowers exactly like the pictures She was over the moon with it Quick delivery too Would highly recommend

Heel erg fijn.

Ik ben zeer tevreden over de goede en snelle service.

Fantastische service. Ik bestel vanuit Australie, kan betalen op verschillende manieren, wat een zeer groot voordeel is. Het plukboeket werd precies samengesteld en geleverd zoals op de foto op de website stond. Stap bij stap werd ik op de hoogte gehouden per email, hoe het met de bestelling stond: de dag dat het geleverd zou worden en wanneer het geleverd was. Zeer professioneel!

prima en correcte service

uitstekende service met veel nazorg !

Bezorging kon iets zorgvuldiger; mooi boeket

Helaas werden de bloemen niet persoonlijk afgeleverd( ontvanger was niet thuis) maar zodanig neergezet dat de persoon voor wie ze waren ze niet vond. Voortaan misschien even een appje dat ze ergens neergezet zijn Verder mooi boeket

Fijn dat het er is en super goed gezorgd

Top bloemen

Super mooi boeket weer Bedankt

mooi boeket

Schoonzus was er erg blij mee.

Snel geregeld

Snel geregeld

in een woord: prima

de bestelling is correct uitgevoerd en de prijs- / kwaliteitsverhouding is afgaand op de blijdschap die de ontvanger van het boeket getoond heeft, ruim verantwoord.

Mooi boeket, maar is dit ruim 50 euro?

Bestellen ging makkelijk en eenvoudig. Bij opmerkingen aangegeven dat, indien mogelijk, ik het boeket graag na 18u zou willen ontvangen. Volgens de website bestaan daar mogelijkheden toe, maar verschilt dit per leverancier. Het is alleen wel jammer dat de bloemen dan zonder tegenbericht midden op de dag worden bezorgd (resultaat: niemand thuis en verrassing bijna verpest). Het boeket zelf was een mooi boeket, maar voor die prijs had ik er meer van verwacht. Het daadwerkelijke aantal bloemen vond ik beperkt.

De bloemen waren prachtig en is volgende bezorgd!

Ik bestel al jaren hier en ben ontzettend blij voor de snelle levering en de bloemen zijn altijd prachtig!

Bestellen TOP, afhandeling TOP!

Alle handelingen van bestellen tot en met de levering is goed te volgen in het e-mail verkeer!

Matig

Bloemen zijn afgeleverd maar voor de deur neergezet op vrijdag 07-07-2023 terwijl het bloedheet (30c) is buiten. Komen de bloemen niet ten goede. Niet heel erg slim dit.

snel en correct

snelle bezorging, alles zoals verwacht, mooie bloemen.

Genoeg keuze in verschillende prijsklassen

Zeer snel geleverd En met tevredenheid ontvangen .

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL