Uitermate vriendelijke bezorger (Jason) met snelle service! Aanrader!
Beste Mo, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het was een mooie bos bloemen. Maar het belangrijkste was. Diegene die het ontvangen heeft.wat er zeer over te spreken, dat is het belangrijkste.
Gemakkelijke site om te bestellen en de bestelling wordt zo snel bezorgd, super fijn hoor. Petje af.
Beste Mary, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ben gebeld door de ontvanger en die zei letterlijk wat prachtig
Beste Jantina, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger blij was met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Allesgoed, mooie bloemen, Netjes optijd geleverd.
Beste Zoetje, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Middelmatig bosje, voor 50 euro verwacht ik een grote dikke bos bloemen. En niet geen tankstation bosje
Beste Mike, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Mijn bestelling is keurig op tijd geleverd, door een vriendelijke bezorger.
Beste Helen, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtig boeket, precies wat ik uitgezocht had
Geachte Mary, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ben zelf erg druk dus dit is snel en makkelijk , geweldig krijg mooie complimenten Mensen die het ontvangen zijn zeer tevreden
Beste Rianne, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
mijn schoondochter was erg verguld dat haar schoonvader dat voor haar gedaan had.
De ontvangster was erg blij met de mooie bos bloemen, waren verse bloemen volgens haar. Ze was blij verrast hiermee.
Het boeket en vaas waren erg mooi .
Beste Marina, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bij iedere levering die ik plaats vraag ik foto aan de persoon die ze ontvangst om te kijken of ze voldoen aan wat ik voor ogen had en inderdaad.... telkens zijn het top-leveringen ! Bedankt voor jullie services !
Zie boven!
Z,eer prettig, Alles was goed verzorgd. Ik had ook niet anders verwacht.
Beste Mieke, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen oké, helaas bezorging drama. Bloemen door bloemist bij de receptie van hotel achtergelaten zonder informeren voor wie zijn ze.
Beste Lukas, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Mooie verse bos en op tijd geleverd
Beste Willy, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Tot en met bestellen is alles top: simpel, snel en uitgebreide keuze. Snelle leverinservice. Wat ik nog een fijne toevoeging zou vinden is een melding / bevestiging te krijgen zodra de bloemen zijn afgeleverd…
het woord zegt het al Topbloemen
Beste Nel, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Altijd top geregeld !
Beste Heidi, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Bestellen en het wordt geregeld
Beste Gerrit, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Onbezorgd!
Weer super en goed geregeld. Verrassing voor ontvanger was geslaagd!
Beste Marianne, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Prima snelle service
Beste Lenie, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bijna 2 weken op voorhand een bestelling geplaatst. Op de dag zelf komt het bericht dat er geen bloemist is die kan leveren. Contact gehad, vervolgens krijg ik het bericht dat het onvoorziene weersomstandigheden zijn. Dat kan. Bij de bezorging is er geen uitleg gegeven(was een dag te laat voor verjaardag). Geven was niet leuk, een dag te laat ontvangen door de jarige ook niet. Ik heb een foto gezien van het bloemetje wat geleverd is, dat zag er karig uit voor de 30 euro die ik eraan had besteed. Al met al, onvoldoende!!
Beste Sjoukje, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL