geweldig

mooi boeket en vaas de mensen waren er blij mee vrg ria

fijne soepele aanpassing

De bloemen waren besteld voor de dag dat de ontvanger zelf met zijn verjaardag weg bleek te zijn. Gelukkig kon ik de bestelling nog verschuiven naar later datum. Ik blij, de ontvanger ook blij. Dank voor de medewerking. En de bos bloemen zag er goed uit.!

Keurig op tijd bezorgd

Goed verzorgd

De bloemen zijn met zorg aangekomen. De ontvanger is ook tevreden erover. Ik heb een cadeaubon die ik invulde in betreffende hokje, maar daarna komt er nog een hokje dat je moet invullen. Een pincode. Waar moet ik die vandaan halen als het niet op de cadeaubon staat?

Mooi boeket

Wel een beetje prijzig

Ik bestel altijd bij topbloemen Is de beste

Bestelling op de goede dag bezorgd

Top ervaring

Mooi boeket op tijd geleverd

Snel geleverd én het boeket was zoals ik besteld had. Ontvanger was er blij mee.

Alles prima verlopen

Vlotte bestelling , veel keuze , geen probleem bij betaling , alles vlot verlopen en geadresseerde heel blij met haar mooie bloemen

Helaas niet zo goed

Bestelling geplaatst op vrijdag voor bezorging maandag bij een kantooradres. Maandag na 5 uur zijn ze aan de deur geweest. Dan is alles gesloten hier. Je krijgt een mail dat het bezorgd is maar dat klopt dan niet. Vervolgens staan ze de dag erna op de stop. Wel vroeg dus dat was top. Maar degene voor wie de bloemen waren was er niet meer. Hierover klacht in gediend en ik wacht nog op een reactie. Helaas

Makkelijk te bestellen . Goede service . Mooi boeket en op tijd bezorgd.

TOP!!

Makkelijk online te bestellen en tijdige en correcte aflevering. In één woord TOP!

Mooi boeket en op tijd afgeleverd, Een dikke vette pluim.

Mooi Bos

Mooi op tijd

Netjes en op tijd bezorgd.

Ontvangers waren ook content met de vaas, waarin het vervoerd werd.

Als ik bloemen verstuur doe ik dat altijd via Top Bloemen. Bloemen worden met zorg uitgezocht . Goede kwaliteit. Waar voor je geld . Rita Aalderink

Prima op tijd, mooie bloemen.toppie.

Snel besteld en correct afgehandeld en bezorg

De service is perfect en de bloemen zijn prachtig. Topbloemen is perfect. Ook het bestellen is makkelijk.

Prachtig boeket

Met speels gemak bestel je de meest prachtige boeketten. Ook het door mij bestelde veldboeket zag er fantastisch uit. Het boeket heeft geruime tijd in onze kamer staan bloeien.

zeer tevreden!

als ik bloemen voor vrienden bestel via Topbloemen.NL zijn het altijd goed verzorgde boeketten die lang houden. Zelf heb ik al diverse bloemen ontvangen en ik was altijd tevreden.

Snelle reactie en levering, bos bloemen erg klein

Alles snel en goed geregeld. De bos bloemen is erg klein in verhouding naar wat ik moest betalen. Daarom zal ik niet zo snel meer gebruikt maken van Topbloemen.

perfect

goede service, altijd prettig om mee te werken

Preis -Leistung passt und die Lieferung erfolgt zuverlässig.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL