heb tot nu toe nog steeds goede boeketten gehad bij Topbloemen dank jullie wel en ga zo door blijf ik via jullie bestellen
Ik bestel altijd bij topbloemen. Boeket ziet er heel mooi uit. Bloemen blijven ook lang staan. Geweldig!!
Beste Claudia, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Was netjes volgende dag bezorgd, bloemen zagen er goed uit!
Geachte Ingrid, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Vlotte bestelling, overzichtelijke reactie, bezorging bloemstuk als gevraagd, evenals bezorgdag. Dus …. Chapeau en Topbloemen is zeker aan te bevelen!!
Beste Oetske, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste John, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heel mooi boeket, op tijd geleverd, ik ga zeker nog boeketten bestellen bij andere gelegenheden Bedankt Prima verzorgd Vera.
Beste Vera, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtige verse bloemen, en zeer snelle bezorging.
Beste Arie, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Waar zijn de bloemen gebleven? De ontvanger was niet thuis maar ze zijn volgens de berichtgeving wel afgegeven. Hoe kan dat?
Beste Thea, Bedankt voor je beoordeling. We komen graag in contact met je. We zullen je een email sturen zodat we daarna zeker tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Uitstekend Verse bloemen. De ontvanger altijd enthousiast. Mooie boeketten.
Beste Yolanda, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Goed geleverd
Beste Wim, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Super bedankt, voor de mooie en snelle levering. Top.
Beste Ria, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Hoed. Op tijd bezorgd. Mooie bloemen
Hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Met vriendelijke groet, Zaineb
Beste Zaineb, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Er is geen betere bloemist
Beste Corrie, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoals altijd prima. Blijf bij jullie bestellen.
Beste Ingrid, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima communicatie als er iets niet blijkt te kloppen. Netjes geregeld. Keurig bezorgd. Complimenten. Ik maak vaker gebruik van top bloemen en ben steeds tevreden.
Beste Tineke, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd vertrouwend op een mooie bos bloemen.
Uitstekende levering en opvallend accuraat en groot boeket. Klasse!
Beste Dennis, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede service en wordt op tijd bezorgd, goede kwaliteit bloemen
Paar keer bloemen ontvangen en verzonden via topbloemen.nl en kan alleen maar zeggen dat de kwaliteit van de boeketten het cijfer 10 verdienen
Beste W.E, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Netjes geleverd en mooie verse bloemen Top
Beste Anita, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen bestelt vanuit Duitsland voor een goede vriend, super op tijd en een mooie bos(heb ik gehoord)Daar ik heel vaak niet de mogelijkheid om ergens te zijn in nederland is dit een zeer goede oplossing
Beste Monique, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heb alleen maar goede ervaringen!
Prima en zeker onderweg de melding van de status + mail als het bezorgd is.
Beste Roy, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL