Topbloemen --> Top geregeld

Goed en snel geregeld, Ook netjes via de mail op de hoogte gehouden van de status t/m de aflevering.

's Avonds om 18.00 uur bloemen besteld voor de 10e trouwdag van mijn zoon. De volgende dag werd het boeket on 13.00 uur bezorgd.

Één heel goede ervaring

Voor de eerste keer hier bloemen besteld en ik ben er heel tevreden mee! Gekocht voor een verjaardag en ze zijn op de juiste tijd en plaats geleverd. Top

Goed en niet goed

Het is altijd goed bij jullie maar ik had 2 bossen bloemen verzonden afgelopen maandag. 1 was precies zoals op het plaatje stond. De andere was totaal anders dan op het plaatje stond ook andere kleuren dat vond ik toch niet zo fijn. Dus 1 positief en 1 niet

Zeer goed !

Tot nu toe zeer goede ervaring !

Was echt geweldig

Super mooi bouquet op tijd afgeleverd en top service,!

Prachtige bos en ontzettend snel bezorgd.

Snelle actie

Snel besteld, betaald, en bezorgt!

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Keurige afhandeling, mooie bloemen.

Perfecte en snelle service

In de ochtend besteld en nig de zelfde dag, eind van de middag geleverd.

Bestelling netjes/tijdig afgehandeld

Bestelde boeketten (2 verschillende adressen) netjes en tijdig afgeleverd. Informatie/communicatie was adequaat. Heb foto van één van de boeketten gezien en deze was helaas minder kleurrijk/gevarieerd dan de afbeelding op de website. Zal per bloemist verschillend zijn.

het was af, alleen de naam van de afzender stond nergens vermeld

PERFECT ALLEEN VAN VERZENDER ONTBRAK

Zeer tevreden over de levering en kwaliteit.

Het bestellen ging makkelijk. Het is netjes op tijd en het juiste adres afgeleverd. De kwaliteit van de bloemen was prachtig en kwam overeen met het plaatje op de website.

Een topbedrijf.

Prachtige rode rozen goed verpakt. Netjes op tijd geleverd

Uitstekend product

59 jaar getrouwd en dan zo’n prachtig, verzorgd bouquet krijgen is vreugde en eerbied.

Toppie van Topbloemen!

Zoals eerdere bezorgmomenten: GEWELDIG!!

Goed en netjes geregeld

Bloemen waren erg fris en mooi boeket! Ook een Top service!

De collega's voor wie ik het boeket bestelde waren ook zéér tervreden over de kwaliteit van het boeket! Ook correcte service!

Pracht boeket

Pracht boeket, prettig en goed contact klantenservice, en zelfs op Schiermonnikoog leveren jullie !

Ik kreeg geen bericht van de bloemist dat de bloemen bezorgd waren, dit meldde ik aan Topbloemen. Binnen 10 min had ik een reactie dat de bloemen bezorgd waren door de bloemist, Topbloemen was er gelijk achteraan gegaan. Toppie!!

leuke bos bloemen.

Maar ik denk door de warmte nu een week geleden gebracht, veel bloemen al in de kliko.

Niet thuis! Echt wel

Ik kreeg via de mail dat het boeket niet kon worden bezorgd omdat er niemand thuis was en er een briefje in de bus was gedaan. Beide was niet waar. Mijn ouders waren allebei de gehele dag thuis en er lag ook geen briefje. Contact opgenomen met de helpdesk en die zou zorgen dat het dezelfde dag nog zou worden bezorgd. Dat gebeurde wel gelukkig. Het boeket werd beoordeeld als een boeket van €30 uur en geen €50. Al met al teleurstellend.

Super die bezorging van topbloemen.

Boeketje bloemen met een vaasje bij topbloemen besteld en dezelfde dag nog bezorgt bij een zeer tevreden klant, geweldige service.

Top bloemen!

Voor mijn jarige zus een boeket besteld. De plaatselijke bloemist kon niet exact het boeket maken dat was afgebeeld. Het is toch een prachtig boeket geworden!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL