Niet thuis! Echt wel

Ik kreeg via de mail dat het boeket niet kon worden bezorgd omdat er niemand thuis was en er een briefje in de bus was gedaan. Beide was niet waar. Mijn ouders waren allebei de gehele dag thuis en er lag ook geen briefje. Contact opgenomen met de helpdesk en die zou zorgen dat het dezelfde dag nog zou worden bezorgd. Dat gebeurde wel gelukkig. Het boeket werd beoordeeld als een boeket van €30 uur en geen €50. Al met al teleurstellend.

Super die bezorging van topbloemen.

Boeketje bloemen met een vaasje bij topbloemen besteld en dezelfde dag nog bezorgt bij een zeer tevreden klant, geweldige service.

Top bloemen!

Voor mijn jarige zus een boeket besteld. De plaatselijke bloemist kon niet exact het boeket maken dat was afgebeeld. Het is toch een prachtig boeket geworden!

Gemakkelijk besteld en keurig bezorgd!

Keus gemakkelijk kunnen maken, besteld voor een andere data, laten afleveren op een ander adres is ook geen probleem! Bloemen zijn netjes bezorgd, tussentijds netjes op de hoogte gehouden van de status via de mail. Ik zeg: helemaal Top!!(bloemen)!

Nvt

Over het algemeen goed. Maar soms valt de bos bloemen erg tegen. Dan is het een klein bosje. Jammer.

Ik heb al jaren goede ervaring met topbloemen!!

De boeketten zijn altijd heel mooi. De bezorging is ook altijd op de juiste dag… Helemaal goed…op 16 juni heb ik zelf toevallig een prachtige bos mogen ontvangen en helaas heb ik de bos vandaag moeten weggooien. Ik geef zelf als reden dat het aan het weer lag. Het is natuurlijk extreem warm geweest. (Ons huis heeft wel een aardwarmtepomp en is dus wat graden minder warm maar normaal staan ze zeker 3 weken)…

een fantastisch bedrijf

een boeket bezorgen in het ziekenhuis kon niet op de afdeling. Keurig contact met me opgenomen en ik heb wat moeite moeten doen, maar toen had ik het privé adres en werd na het weekend aldaar het boeket bezorgd. Dank jullie wel voor de service. grote pluim, mw De Koning

Ben heel tevreden

Wordt goed op de hoogte gehouden van ht verloop

Zoals verwacht, heel goed. zie reactie klant

Goedemorgen Nico, Wat een ontzettend mooie bos bloemen zeg en wat attent! Dankjewel Met vriendelijke groet,

Geweldig, zeker een aanbeveling

Super goed!

Netjes afgeleverd en beleefd Top

Zeer fijn op telkens weer goed bediend te worden bestellen bij topploegen sta je nooit met beschaamde wangen. Het boeket is zoals op de foto nog beter zelfs. Mijn Tante zeer te vreden over de verrassings levering.. doe zo verder Top Topbloemen.

Zeer tevreden bij beide partijen

De bestelling verliep vlot, dankzij de goed gerubriceerde en klantvriendelijke website. Daarnaast werd de besteller goed op de hoogte gehouden van de status van bezorging Tenslotte heeft de ontvanger van het boeket mij laten weten hoe goed verzorgd en hoe prachtig het boeket zelf, geleverd is. Ga zo door, Toppie! Mvrgr, Dieuwke van Bilsen

Top ervaring

Mooi boeket, goed geregeld

Mooi op tijd gebracht, niet thuis, bij de buren afgeleverd en een briefje in de bus gegooid

Netjes op tijd afgeleverd

Het boeket was een cadeau, volgens de ontvangers was het een erg mooi boeket. Hij is netjes op tijd geleverd. En online was het makkelijk te bestellen. We zijn tevreden.

Prima verzorgd

Het is makkelijk te bestellen en wordt keurig optijd Bezorgd de boeketten zijn ook erg mooi !

Toppie

Top bloemen en een top service!

Bezorging op tijd en een prachtig boeket

Ben zeer tevreden met de site en ook met de bezorging

Prima websitebezoek en de ontvangers zijn altijd erg blij.

Het uitzoeken en bestelllen gaat erg makkelijk en ik krijg van de ontvangers altijd lovende en zeer blije berichten.

Geweldig boeket

Prima service. Wist precies wat er ging gebeuren.

Jullie service altijd uitstekend.

Perfecte Site en service

Heb n groot boeket naar me beste vriendin gestuurd en die appte mij dat t n pracht boeket is ...en daar ze t erg mooi vind . Nou daar doe je t voor. Heb hier al vaker besteld en altijd mooie boeketten zijn er geleverd.... Ik beveel deze Site van Harte aan.....

top top en prachtige bloemen

Snel geleverd mooi boeket

prima klantenservice!

na mislukte bestelling (onvolledig adres , onze fout), een snelle en prima reactie van klantenservice telefonisch, Compliment!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL