Uitstekend bezorgd!mooi op de dag !

Topbloemen is een prima bedrijf,betrouwbaar,vriendelijk en redelijke prijzen.

Altijd goede boeketten

Als ik een boeket wil laten bezorgen , kies ik altijd het boeket van de maand!Meestal de middelgrote!Krijg altijd lovende woorden van de ontvangers!!

Altijd goede kwaliteit

Ik woon in Californië en heb altijd een goede ervaring met Topbloemen. Keus is gevarieerd en altijd vers.

Weer een prachtig boeket.

Terëchte naam TOP bloemen!!

Correcte afhandeling volgens afspraak Enthousiaste ontvanger,mooie bos bloemen

Goede ervaring snelle bestelling

Prima bedrijf

Zoals altijd TOP

Ik bestel regelmatig bloemen via TOPbloemen.nl en het stelt mij nooit teleur!

Prachtige bloemen! 14:00 besteld en de zelfde dag om 16:30 bezorgd.

Altijd blijde Reacties!

Bloemen altijd op tijd bezorgd en blijde enthousiaste Reacties!

Een prachtig mooi gevuld boeket voor een mooie prijs. De ontvanger was enorm verrassend en er ontzettend blij mee!

Bloemen waren erg mooi

Top mooie bloemen

Super hartstikke mooie bloemen en netjes op tijd

Het was een mooi boeket volgens mijn zus

Altijd makkelijk om een mooi boeket naar familie te sturen voor welke gelegenheid dan ook

Helemaal Top

Heb de foto's gezien mooi boeket.

De naam maakt de bestelling waar, top! Was het

Zondag besteld. Maandag bezorgd. Goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Ben heel tevreden

Werkelijk top bloemen

Op tijd bezorgd en het boeket was prachtig

Weer een geweldig boeket.

Zoals gewoonlijk was alles weer keurig verzorgd. De jarige vond boeket geweldig en was er blij mee. Dus het was prima in orde.

Prima geregeld

Als boven

Tot nu toe altijd gelukt met de bezorgingen. Op tijd bij de ontvanger. Zeer tevreden klant!

Klacht netjes opgelost

Nadat ik een negatieve beoordeling had gegeven over het formaat van het boeket is mijn klacht op een goede manier afgehandeld. Hierdoor zou ik zo weer bij Topbloemen bestellen.

Gemakkelijk een leuk cadeau gestuurd

Gebruiksvriendelijke site waardoor snel en eenvoudig een boeket bloemen wordt uitgezocht en bezorgd.

goede service

mooie bos netjes afgeleverd

Top kwaliteit, goede prijs, nette service

Altijd goede, verse bloemen. Op de afgesproken tijd/dag afgeleverd.

Zonnige zonnebloemen maken mijn zus blij!

Het boeket voor mijn zus' verjaardag (ze werd 67) was een vrolijke ervaring. Ze stuurde me een foto van het boeket en noemde het 'één groot feest van heerlijke zonnebloemen!'

Boeket bloemen verstuurd. Door een door mij gemaakte fout (foutief adres opgegeven) is het boeket alsnog gestuurd naar het goede adres. Men had begrip voor de door mij gemaakte fout. Wat een service. Een dikke pluim voor Topbloemen.nl

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL