Alleen afzender en kaart ontbrak. Heel jammer

Niet tevreden

Helaas was Helaas was het kaartje wat bij het het boeket hoorde niet aanwezig Waardoor er verwarring was van wie het boeket gestuurd had Gaarne bij een volgende keer dit NIET vergeten Joop van ‘t Ende Nieuwlandsweg 12a 8091hn Wezep

weer een geweldig mooi boeket verzorgd

zoals altijd weer een prachtig boeket bezorgd, complimenten voor jullie consistentie in levering

Prachtig boeket melde de ontvanger!

Makkelijk bestellen en de ontvangers waren erg verrast het zijn prachtige bloemen werd mij gemeld, ik hoop dat ze niet met een paar dgn weg zijn...dat gaan we zien ..

Prachtige bloemen

Zoals altijd worden er prachtige bloemen verstuurd van top kwaliteit. Ik zal hier in de toekomst ook m’n bloemen blijven bestellen.

Prachtig Boeket marieke besteld

Boeket marieke besteld ter gelegenheid van een 80e berjaardag, het boeket is op tijd geleverd, het Boeket was nog mooier dan gedacht, mijn hartelijke dank hiervoor

Goede terugkoppeling

Heb zelf de bos bloemen niet gezien, maar ontvangster was er blij mee

Alles geweldig!

Kreeg van de bloemen ontvangers complimenten. Zij waren zeer verrrast. Zij vonden het mooie/prachtige boeketten.

Super!!!!

Super goed geregeld!!

Alles keurig geregeld

Top voor mekaar

Prachtig boeket

Goede ervaring. Het zou alleen prettig zijn als er een tijdsbestek doorgegeven zou worden. Ik heb echt getwijfeld of ik een bestelling zou laten doen omdat de kans klein is dat degene aan wie je de bloemen stuurt de hele dag thuis is. De site is prima, de boeketten lijken echt op de foto’s en de kwaliteit is prima

Het boeket was anders, niet die op de foto

Het boeket bestond uit pioenrozen, groene anjers en blauwe bloemen. Sterker nog, pioenrozen, roze anjers, en het is nog niet duidelijk welke bloem (lijkt op een doorn). En pioenrozen en anjers bloeiden nauwelijks. Er werden bloemen voor de deur achtergelaten, niemand werd teruggebeld.

TOP geregeld.

Helder, duidelijk....gewoon TOP

waardeloos

Ik wil anoniem een boeket versturen,door een fout van mij verkeerde naan,maar het is heel simpel,maar ze vertikken het op te lossen!!

Snelle en goede service

Snelle en goed service, mooie bloemen

Goede service en snelle levering !

Goed en moo

Geen problemen mooi boeketten en op tijd bezorgt

Leveren dezelfde dag

Prachtige bloemen, leveren dezelfde dag nog. Ik kan niet nog meer blij zijn dan nu! Kaartje bij de bloemen was groot genoeg om een lieve tekst op te schrijven.

de bloemen waren prachtig

Om de bloemen te bestellen is niet altijd even makkelijk.

Everything was great

Everything was great

Alles gaat altijd goed bij de bestelling !

Altijd prachtige bloemen van jullie,daarom blijf ik bij jullie bestellen !

De bloemen waren mooi en vers.

De bloemen zijn op de afgesproken dag afgeleverd. Ik had wel verwacht een grotere bos te krijgen voor de prijs die ik betaald heb.

Boeket is afgeleverd bij de buren. De mv vond het een prachtig boeket

Het bestellen is duidelijk en gaat dus vlot.

Om een juiste keuze te maken duurt het wel even bij mij daar ik goed wil kijken wat de mogelijkheden zijn maar eenmaal besloten is het gauw gedaan!

Is goed

Was voor de persoon leuk om te ontvangen

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL