Mooi frisse bloemen, leuk verpakt en snel bezorgd.

Ruime keuze

Ruime keuze en goede service. Telefonisch goed bereikbaar. Mijn bloemstuk werd pas rond 16.45u bezorgd op het opgegeven adres. Dat vond ik te laat, ik had dat graag eerder gezien. Je kunt op de site niet aangeven of je 's morgens of 's middags wilt laten bezorgen. Misschien een idee om een bezorgtijd te kunnen selecteren? Verder niets dan lof.

Mooi

Jammer dat er geen aparte vaas meer bij zit. Nu moet je ze wel in de "zak" laten zitten. Ik heb geen grote vaas om ze apart erin te zetten.

Was perfect boeket

Altijd heel tevreden

Ik bestel altijd bloemen bij topbloemen. Vooraf en achteraf altijd een berichtje!

Altijd goeie kwaliteit en keurig afgeleverd. Met recht topbloemen

Klein bosje voor dat geld

Ik had mijn schoondochter bloemen gestuurd op haar verjaardag en gister zag ik wat ze heeft ontvangen. Ik had de middelste versie van het boeket besteld maar het leek de kleinste wel. Voor in totaal 28 euro was het een ***lig bosje! Ik bestel regelmatig bij top bloemen maar dit is wel zuur.

Mooi, maar niet zoals geadverteerd

Het boeket dat ik besteld heb is mooi, maar niet zoals ik het op de website zag. Het (medium) boeket heb ik specifiek uitgekozen omdat er drie roze lelies in zaten, waar mijn grootvader gek op is. Toch zat er maar één lelie in het bezorgde boeket. Dat vond ik jammer. Voor de rest was het een mooi boeket.

Prima levering

Mooi boeket, afgesproken levering

Vervelende teleurstelling. Extra betaalde belofte niet nagekomen

Vandaag 3 kwartier bezig geweest met het bestellen van 1 bos bloemen. Moeilijke verwarrende site. Uiteindelijk moest ik omdat ik zeker optijd wilde zijn kiezen welke van de 3 dezelfde bossen bloemen ik moest kiezen. Maar daardoor kon ik of niet de omschrijving van de bloemen geven met de bijbehorende gewenste extras of enkel bloemen met een korte naam en de omschrijving voor de bloemen. Al met al optijd besteld en betaald voor 2 uur inclusief de extra toeslag voor het bezorgen van dezelfde dag. Na een flinke poos wanneer er niks anders qua concurrent te regelen is voor deze reactie krijg ik een excuusje dat ze de bestelling te laat hebben ontvangen en dat ze hem morgen zullen bezorgen. Hierop gereageerd via het klantenformulier maar geen reactie terug. Wel extra toeslag voor een belofte die gemaakt wordt en waarmee geadverteerd wordt. Geen product op het juiste moment. Soms wil je iemand even echt laten weten dat je trots bent op een enorme prestatie. Zeker in moeilijke omstandigheden. En als dat dan mislukt is dat ontzettend vervelend. En dat je dan je extra bedrag niet op zijn minst tegoed wordt aangeboden dan is dat best vreemd. Meestal betaal je namelijk niet voor een dienst die niet geleverd word. Bij Bol betaal je helemaal geen extras voor levering op dezelfde dag. En dan ben je ook nog te laat bij de concurrent Ik had er het duurste pakket van de concurrent voor overgehad naast deze misleiding en geld kwijt als er wel optijd wat was geleverd voor deze persoon.

Altijd goed

Superr goed

Mooie bos en met een uur bezorgd.

Hele mooie bos en zeer snel bezorgd

Na telefonisch contact over een door ons gemaakte fout werd dit snel en adequaat opgelost: service!

Na telefonisch contact over een door ons onjuist opgegeven mailadres werd dit snel en adequaat opgelost. Echt service!

Al een paar keer een bestellign gedaan. Maar de service is super. En uiteraard de boeketten ook

Beautiful boeket

The flowers were very beautiful, and delivered professionally and on time. Very satisfied!

Mooie bloemen

De bloemen zijn op tijd geleverd en zien er goed uit .

Ze waren mooi en goed verzorgt

Dat ik tevreden ben

Matig

De bos bloemen viel tegen , ik zag hem vanmiddag op tafel staan bij mijn zoon t.g.v. de geboorte van onze kleinzoon . Voor €28 .00 had ik een mooiere bos verwacht. Jammer , de vorige keer was ik wel tevreden.

Waarom vragen: het heet toch TOPbloemen? dat is precies mijn ervaring , dus top!

Tot nu toe niets te klagen

Prima verzorgd de bestelling

Gemakkelijk te bestellen en aangeven waar en wanneer te bezorgen. Top!

Zoals altijd, geweldig!!!

Een geweldige service!!! Het beste van het beste personeel hebben zij in dienst!!!!

Bestelling vanuit Canada

Geweldig. Bloemen bestelt vanuit Canada voor een vriendin in Nederland. Helaas was ze niet thuis toen ze de bloemen kwamen brengen. Maar nadat ze contact had met de bloemist werden ze een dag later geleverd. Een mooi vers boeket. Ik heb Topbloemen al een aantal keer gebruikt om bloemen te bestellen. Ik ben erg blij met Topbloemen. Tot de volgende keer :)

Bestellen was niet eenvoudig maar de bloemen waren mooi

Voor mij was het bestellen online niet eenvoudig. Moest meerdere keren "terug" en opnieuw gegevens invoeren. De gevraagde bezorgtijd werd niet nageleefd. N.a.v. mijn email met reactie daarop , werd geen contact opgenomen zoals toegezegd. De 2e dag werd de bos bloemen opnieuw aangeboden door de bloemist. Per toeval was er iemand thuis op dat moment.

Top Service

Altijd correcte levering mooi bloemen Bij niet correct wordt het ook meteen opgelost

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL