Top Service

Altijd correcte levering mooi bloemen Bij niet correct wordt het ook meteen opgelost

alles naar volle tevredenheid

TOP

Niet zo tevreden

Wat ik verwarrend vond dat je een bevestiging krIjgt met een ordernummer en daarna op de dag van bezorging weer een mail krijgt met een nieuw ordernummer. Dus ga je bellen. Wordt er tweemaal bezorgd? Gaat er iets fout? Bellen betekent lang wachten. Verdienmodel!!!!! Maar ok, de bloemen werden bezorgd. Een " Wildboeket ". Maar ze hadden geen geur van bloemen. Je rook niets. Reukloze bloemen. Hoe is het mogelijk?

Mooi boeket en goed geregeld

De bestelling start met duidelijke informatie op de website, met mooie foto's van de boeketten. Het kaartje erbij is een mooie toevoeging. En ik word goed op de hoogte gehouden van het bezorgen van het boeket. Dus voor herhaling vatbaar!

Zondag besteld en maandag geleverd. Mama even blij gemaakt. De medium bos is al echt een enorme bos bloemen, ze was er erg blij mee!

Kreeg een positieve en mooie reactie terug!!!

mooie bos bloemen en snel bezorgd

De bloemen en de felicitatie zijn goed aangekomen. Ik heb de bloemen helaas niet gezien

Ik heb de bloemen helaas niet gezien. Daarom is het moeilijk om het sterren te beoordelen.

Za er heel mooi uit,prima bezorgd geen probleem.

Goede mooie bloemen flinke boeket zag er prachtig uit bezorging heel goed en op tijd Bedankt topbloemem.

Prachtig!

De geadresseerde heeft een foto van het boeket gemaakt en naar mij gemaild. Werkelijk een hele mooie bos bloemen.

Altijd goed

Bestel altijd bij topbloemen. Altijd goed

Vaker bij jullie besteld, en altijd netjes verse bloemen en bezorging

Netjes op tijd, en wat ik gehoord heb. Waren de bloemen heel erg mooi.

Wat een *** website!

Ik heb vua mijn mobiel vanuit Pag Kroatië 4x de bestelling moeten invoeren en dan bij de afrekening dubbele order en verkeerde kaart (vaderdag ipv sorry) Vnl door de tekst op het sorry kaartje die kennelijk beperkt is tot 320 karakters (wat ik begrijp maar geef dat dan aan). Pas bij de volgende pagina geeft ie een foutmelding en klapt hij eruit. Zelfs als ik binnen de 320 karakters blijf. Tevens aan het eind de extra (bezorg) kosten ipv vooraf. Ik voel me daardoor genaaid omdat je na al die moeite toch niet meer terug wil. Daarbovenop is de bezorging matig. Zaterdag bestellen en maandag avond 2130uur pas leveren. Nu begrijp ik dat bloemen maandag van de veiling komen dus als je vers wilt leveren dan kost dat tijd. (Mijn familie is eigenaar van verschillende bloemenshops in de regio Raalte) Ik heb niet kunnen zien of horen hoe het boeket eruitzag maar omdat ik niets hoor van de ontvangster zegt mij dat eigenlijk al genoeg. De fles rose is een goede aanvulling waar ik gebruik van heb gemaakt. Dit is de eerste en laatste keer. TOPBloemen? DALbloemen!

Pioenrozen beloofd .Er zat er 1 in het boeket.....

Boeket was niet het beloofde boeket met pioenrozen. Er zat er maar 1 in. Aangevuld met andere voorjaarsbloemen.

Een prachtig boeket bezorgd bij mijn vrienden.

Ik kreeg compliment voor de mooie bloemen.

Buitengewoon klantvriendelijk behandeld!

Nadat mijn bestelling de 1e keer niet helemaal goed was verlopen, heeft Topbloemen mij op zeer meelevende wijze geholpen het boeket alsnog dezelfde dag bezorgd te krijgen. Daar bovenop werd ik verrast met het bericht dat er later die dag bij de buren een boeket voor mij was afgeleverd. Eerst schrok ik nog, want dacht even dat ik misschien de 2e keer per ongeluk mijn eigen adres als afleveradres had opgegeven :) Maar het was ván Alicia van Topbloemen voor mij, als sorry voor de extra moeite en dank voor het begrip... Wat een ontzettend aardige verrassing; heel veel dank!

niet helemaal tevreden

Het bestellen van de bloemen ging makkelijk. De bos was prachtig. Een groot minpunt was wel dat de bos bij de voordeur stond en dat degene waar ze voor waren er bij toeval achter kwam. De voordeur ligt aan een openbare weg en ze hadden zomaar door iemand anders meegenomen kunnen worden. Ik beveel topbloemen aan, maar niet met deze bloemist uit De Mortel.

Servicegericht!

Bloemist was een keer vergeefs aan de deur geweest. Ik had gebeld of de bloemen dan niet tot maandag in de hitte bleven staan….. wat bleek: de bloemist maakte nog een rondje en Topbloemen nam contact op met de ontvanger! Top :)

Super snelle vezorging

Mooi boeket bloemen en binnen twee uur bezorgd

Super mooi boeket

Prima geregeld,bij niet thuis mail ontvangen en nadien boeket bij de buren opgehaald.

Tevreden

Vorige keer was ik niet tevreden en heb een tegoedbon gekregen. Daardoor ben ik weer bij Topbloemen terecht gekomen. Nu was alles weer piekfijn voor elkaar. Dus ben ik eeer tevreden klant.

Snel geregeld

Alles netje op tijd bezorgd en heel fijn dat je op de hoogte word gehouden van het verloop van je bestelling Top

Super late bezorging

Late bezorging

Mooi boeket, maar heb mooiere van jullie gehad.

Qua kleuren en bloemen komt het boeket overeen met de foto op jullie website, maar de verhouding was héél veel groen t.o.v. het aantal bloemen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL