Een nette bezorging

Het was een mooi boeket en is netjes ontvangen

Niet de bestelde kleuren

Het boeket wat ik op internet heb besteld is niet bezorg kwa kleur. Op de foto zie ik bordeau kleurige bloemen met roze maar wat diegene heeft gekregen was alleen maar met roze. Daardoor zag hij een stuk minder sjiek uit. Groet, Marianne

Gemakkelijk om vanuit je zetel bloemen te laten afleveren!!!

Het bloemstukje zag eruit zoals op de foto! Levering correct en op tijd

Perfecte bezorging

Op tijd ondanks niet thuis. Bij buren opgehaald De jarige was er erg blij mee Vond de bloemen vooral erg mooi

Goede ervaring.

Bloemen zijn mooi ingepakt in een kartonnen vaas. Op tijd bezorgd en het boeket is mooi. Verse bloemen.

Uitstekend geholpen met een klein probleempje,top opgelost! Boeket was prachtig!

bestelling is oke met een maar...

bestelling netjes op tijd op de goede dag bezorgd, maar niet de bloemen die ik besteld had. Ik kreeg een mailtje dat de externe partij de bestelde bos niet kon bezorgen. De bezorgde bos was inderdaad heel anders, kleiner en naar mijn mening ook van mindere waarde. Vriendin stuurde een filmpje van de bos met een dank je wel. Baal er wel even flink van, maar ja niets aan te doen. Naar aanleiding van bovenstaande recensie, heeft Topbloemen telefonisch contact met mij opgenomen. Inmiddels ben ik gecompenseerd! Daarom nu 4 sterren! Ze doen er veel aan om ons tevreden te stellen!

Toppp

Topppp!!

Super snel en goede bloemist

Hartstikke goed

Mooi boeket en op tijd geleverd .

Mooi boeket en perfecte levering

Een zeer mooi boeket, goede afhandeling en perfecte levering

Prachtig boeket op tijd geleverd

Voor haar verjaardag had ik een bos bloemen besteld. Deze is op haar verjaardag thuisbezorgd. Ze was er erg blij mee.

Goed bezorgd ook buiten de stad

Goed bezorgd ook buiten de stad

Fijn, mooi keuze

Fijne bestelling kunnen doen. En mooi keuze aan boeketten.

Slecht

josie middel besteld en karig bosje met veel groen ontvangen.

Topbloemen!!

Prachtig boeket en correct afgeleverd.

Ontvanger was blij.

Ontvanger was blij.

Al een paar via jullie bloemen laten bezorgen. Altijd netjes optijd geleverd! Zeker een aanrader!

Zeer tevreden gelukkig en blij

keurig wanneer het ging gebeuren de dag van brengen en daarna netjes snel duidelijk een mail met dat hij was bezorgd in 1 woord geweldig en zeker tot de volgende bos groetjes Harry

Schitterend boeket, vóór 14.00 uur besteld, bezorgd op dezelfde dag! Geweldige service!

Eucalyptus takken hoeven voor mij niet in een boeket. Geur té overheersend (voor mij en mijn dochter). Kan ik dit aangeven bij volgende bestelling?

top zowel service als kwaliteit

Ik laat al veel jaren met enige regelmaat bloemen bezorgen via Topbloemen. Altijd keurig op tijd bezorgd en een vers boeket van prima kwaliteit. Dit keer had ik het huisnummer verkeerd in de bestelling gezet en ik werd keurig gebeld door de bezorger. De namen klopten niet bij het nummer. Foutje van mij, maar geen probleem. De bloemen werden alsnog netjes op je juiste adres bezorgd. Helemaal Top dus.

Eigenlijk niks te zeggen alles is naar wens en in orde. Sinds ik bij Top Bloemen begon te bestellen bleef ik bij hun. Mvgr M.G.

beter kan niet!

was een prachtig! vrolijk! boeket en op tijd bezorgd de ontvangster is er erg! bij mee!

Prachtige bos bloemen

De bloemen waren zoals afgebeeld. Zagen er prachtig uit en voldeden volledig aan de verwachting !!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL