gemakkelijk te bestellen

het bestellen van een boeket is overzichtelijk en gemakkelijk

Prima club

een paar keer bloemen laten bezorgen. Ben erg tevreden.

Helemaal prima

Foto gezien en het was hetzelfde boeket als ik op de site zag en bestelde. Prima dus

Savonds om half 12 boeket besteld, de volgende dag in de middag geleverd bij mijn klant. Mooi boeket, prima service

Geweldig en betrouwbaar

Ik heb nu een aantal bestellingen bij topbloemen gedaan en iedere keer weer verbaasd over de goede kwaliteit bloemen die afgeleverd worden. Ik krijg hele goede reacties. Ik vind het alleen nog verwarrend met een kaartje. Maar dat zal aan mij liggen.

Netjes bezorgd

Heb er niks aan toe te voegen jullie hebben het goed en snel bezorgd Top

De uitvoering van de bestelling is keurig verzorgd volgens de opgave. De ontvangers waren verguld met het boeket en hebben mij er een foto van gestuurd.

Super, maakt waar wat ze beloven!

We wilden snel even iemand bedanken en dat is gelukt! Leuk assortiment en binnen een mum van tijd werd er een mooi boeket bezorgt!!

Top leverancier

Topbloemen levert een excellente service voor elke bestelling. Prachtige bloemen, levering altijd op tijd. Nooit problemen. Zo kan ik mijn familie in Nederland ook vanuit het buitenland verrassen. Mijn favoriete bloemenleverancier online en zeer aan te bevelen!

Heel tevreden. Goeie service. Mooie verse bloemen.

Wij gebruiken to bloemen al jaren en zijn altijd heel tevreden. De boeketten zien er mooi en vers uit en staan lang. Hartelijk dank voor jullie goeie service!

Prima, op tijd bezorgd, mooie bos!

Verder niets aan toe te voegen

Goed geregeld blije ontvanger

Laatste moment besteld, snel geleverd. Mooi bouquet

Prachtige bos bloemen

Vlotte levering en je werd goed op de hoogte gehouden.

Bloemen top maar de bezorging slecht

Ik had een opmerking gezet tussen 1230 en 1600 uur niet bezorgen maar dan wordt het toch gedaan, dan kan netje zo goed die opmerking niet zetten want het heeft toch geen zin

Mooi boeket

heel goed

keurig op tijd mooie bloemen ja zeer tevreden

Te veel betalen voor te weinig bloemen

Bestellen via de website is allemaal prima, keuze is goed echter blijft het onbetaalbaar. Er zijn andere leveranciers die meer bloemen leveren voor minder geld. Dit was ook de laatste keer dat ik iets via topbloemen bestel.

Super goeie service aanrader

Heel snel bezorgd!!

Ben blij dat de bloemen zo snel bezorgt konden worden. Mooie bloemen goede service.

Goed en uitstekend bloemisten in het hele land daar ik door het hele land laat bezorgen en altijd goede reacties van mijn vrienden terug krijg

Mooie bloemen en goeie service

Goeie service mooie bloemen en word op tijd gebracht gewoon top

prima verzorgd en heel mooi

De bloemen zagen er heel mooi en vers uit, werden op0 tijd bezorgd, dus prima!!

Niet geheel tevreden.

Jammer dat mijn vrouw pas in de avond het boeket heeft ontvangen als de verjaardag al bijna voorbij is! Ik vroeg haar in de namiddag (ik was in het buitenland) of ze de bloemen had ontvangen, ook omdat ik zelf geen e-mail had ontvangen met verwachte leveringstijd stip. Het verrassings element was daardoor helaas weg! Het boeket was overigens wel heel mooi.

Prima boeket

Snelle bezorging en prima kwaliteit van het boeket

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL