Perfect geregeld.

Heel goed geregeld

Prachtige boeketjes

Ik bestel altijd via Topbloemen en zij stellen me nooit teleur

Het was prima voor elkaar. Keurig op tijd geleverd

Door fout systeem te laat bezorgd

Had een bos bloemen besteld en had toevoeging huisnummer bijgevoegd, helaas was dit niet goed bij hen binnen gekomen waardoor de bloemen niet op tijd bezorgd waren Door een paar belletjes met topbloemen gedaan te hebben is maandag het alsnog bezorgd.

Prima bevallen

Makkelijk te bestellen. Ruime keuze. Boeket was keurig op tijd bezorgd. Zeker een aanbeveling

perfect

Mooie bloemen, snelle service!

Elena Nikitenko

Good afternoon! I have used your service in third time. Thank you for great service, easy useable website and wonderful flowers! All the best in future!

Altijd een prachtig boeket!

Verse bloemen, staan altijd langer dan een week. Fleurig samengestelde boeketten.

Waren prachtig en op tijd bezorgd!

Waren prachtig en op tijd bezorgd!

Prima !

Ontvangers zeer tevreden.

geweldig

alle bestellingen zijn van geweldige kwaliteit

zeer goed

We zijn zeer tevreden met het bestellen en bezorgen van de bloemen

Prachtige rozen

Goed vezorgd afgeleverd

Keurig boeket - prima levering

Het boeket ziet er prachtig uit. En is keurig op tijd afgeleverd door de lokale bloemist.

Hele leuke bos bloemen op moederdag voor mijn grote zus !

Mijn grote zus was heel blij met de bloemen en ze zagen er ook mooi uit op de foto :-) Altijd op tijd bezorgd en dat is ook zeker fijn!

Super opgelost

Ik had onlangs een slechte ervaring met Topbloemen maar Topbloemen heeft dit super opgelost.

Top service!

Vorige week een boeket laten bezorgen, helaas was de ontvanger op vakantie. Zodra zij thuis is ontvangt zij een nieuw boeket.

Zeer goede service

Altijd mooie bloemen. Tegen een mooie prijs Echt een aanrader. Snelle levering Bloemen komen overeen , zoals op site

Zeer klantvriendelijk

De site biedt veel keuze, de bestelprocedures zijn makkelijk, de communicatie (op de hoogte houden) is top. En de klantenservice is meer dan vriendelijk. Ik had een fout gemaakt op het kaartje en na een belletje werd 't meteen gecorrigeerd. Dat is ECHTE service.

Altijd top!

Goede bezorging bloemen waren helaas niet meer zo mooi

Ik had bloemen besteld voor moederdag en deze werden die zondag ook geleverd. Helaas hingen de bloemen al bij aankomst en heeft mijn moeder er al bloemen tussenuit moeten halen die het niet hadden gered…. Erg jammer. Bezorging was wel heel goed

Vriendelijk en kon mijn bestelling goed volgen

Ze waren er blij mee.

Een super leuk boeket

Mijn Zus was zeer blij met haar boeket. De website is zeer makkelijk in gebruik en ik kon het dezelfde dag nog laten bezorgen. Echt super

Altijd mooie bossen en goed bezorgd

super handig om op deze manier bossen bloemen te laten bezorgen. Kan zelf keuze maken en dat vind ik belangrijk! Zeer tevreden!!

Bloemen zagen er geweldig uit. Keurig op tijd bezorgd.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL