Normaal goed nu niet.

Bloemen van 50 euro worden gewoon buiten gezet, zonder aan te bellen. Bel registreert bij aanbellen. Heel jammer dit. Bestel vaker en normaal is het goed.

Toppie

Gaat perfect, geen problemen

Top verzorgd, was een goed plan. Met vriendelijke groeten J. M. H. Jongen Servais.

fleurige verse bloemen

mooi boeket gevormd, gelijk het plaatje. Mooie verdeling van soorten en supervers volgens de ontvangers. Keurig op tijd geleverd, dus alles Top! Ook het kaartje erbij klopte helemaal.

Slecht in communicatie

Heb drie keer gebeld voor een ander bezorg moment omdat de persoon niet thuis was er zou steeds terug gebeld worden maar dat is totaal niet gebeurd. Uiteindelijk is het gelukkig bezorgd.

Een goed boeket

Het bezorgde boeket zag er goed uit. Maar dat mag ook voor dat geld. Ben benieuwd hoe het na 7 dagen is.

TOP, letterlijk TOP bloemen en service.

Zeer tevreden!!!

Perfect geregeld.

Keurig afgeleverd.

goede service.

jammer dat er lelies en gerbera,s in het boeket zaten,die had ik (volgens Uw afbeelding) niet verwacht.

Bloemen achter de vuilcontainer

We hoorden niets van onze vrienden en dat zijn we niet gewend. Ze zouden ons meteen laten weten dat ze de bloemen ontvangen hadden. Mijn man belde en toen bleek dat ze achter de vuilcontainer stonden. Hele fijne plek om een mooie bos bloemen neer te zetten en dat niet aan de ontvangers te laten weten. Dus jammer, het gaat nu niet meer om de bloemen want daar gaat het gesprek niet meer over.

Mooi boeket

Makkelijk bestellen, duidelijke informatie. Goede service en levering.

Betreft: Topbloem order: dd.17-05-2023 Cavelot 9, 4506 GD bloemen prima; bij ontvangerwas geen af w

Betreft: ordernr............ d.d. 17-05-2023 Cavelot 9, 4506GD Cadzand Bloemboeket prima; maar bij Ontvanger zat er geen naam - /adres Afzender bij gevoegd! Daardoor in de problemen met bedanken van (vereerde) personen. M.vr. groet, K. Gemen e-mail:[email protected]

Uitstekend !!

Reeds vele malen gebruik gemaakt van de diensten van Topbloemen. Altijd probleemloos, Proficiat, ga zo door !!

bestelling is niet geleverd

zelfs al waren de mensen thuis

Het opgegeven adres klopte niet. Topbloemen nam netjes contact op om het juiste adres te achterhalen zodat het boeket alsnog bezorgd kon worden.

Topbloemen jullie doen je na eer aan. Echt super vers boeket!

In één woord T O P !

Prima verzorging van de bloemen. Top geleverd. Resultaat niet gezien. Maar vernomen dat het een mooi boeket was

Goede ervaring, bestel altijd boeketten bij Topbloemen

Ik bestel al een aantal jaren bij Topbloemen als ik een boeket nodig heb voor vrienden en familie in Nederland. De bloemen zijn vers en de boeketten zien er uit als op de foto’s.

Uiteindelijk kwam alles nog goed.

Zoals ik al zovele malen had gedaan, bestelde ik ook nu weer bij Topbloemen een mooi boeket rode rozen voor een 50- jarig bruidspaar. Met het verzoek om dit in de ochtenduren te bezorgen. Die bezorging liet echter dit keer te wensen over. Her boeket werd uiteindelijk, na de nodige appjes, mailtjes en telefoontjes pas om 18.30 uur bezorgd. Dit alles door een oudere heer, die na de bezorging even later weer aanbelde omdat hij nog een boeket in zijn auto had gevonden, dat ook op hetzelfde adres moest worden bezorgd. Het boeket was prima, maar de bezorging en het tijdstip waarop dat was niet juist. Het bruidspaar moest 's morgens in de bloemetjes worden gezet, niet aan her einde van het feest.

Geen leveringsupdate

Heel jammer dat ik de hele dag in twijfel gezeten heb of mijn bestelling al dan niet geleverd werd. Zelfs drie dagen later nog steeds niet. Gelukkig nam de ontvanger zelf contact of ik bleef maar gissen :( Wel een heel mooi boeket!

Voor de gespendeerde Euro 35 had ik wel wat mooiers verwacht…

Niet voor herhaling vatbaar

Mooi boeket geleverd

De ontvanger was er zeer blij mee en heeft mij een foto gestuurd en dat zag er mooi uit

Bloemen waren prachtig . Zag er echt heel mooi uit.

op tijd geleverd

Zoals altijd weer op tijd geleverd. Ik ben een tevreden klant. Ontvanger heeft mij foto van het boeket gestuurd.

Ze maken hun naam waar

Alles liep naar wens, van bestellen tot leveren. Ook de tussentijdse informatie was prettig

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL