Mooie bos snel geleverd klant erg tevreden

Snel en mooi

Matig klein bosje wat na 2 dagen al slap hing !

Het pluk boeket was aan de kleine kant voor 23 euro. Na 2 dagen gingen de eerste bloemen al slap hangen, bloemen uit de vaas gehaald en opnieuw schuin afgesneden met nieuwe voeding en vers water. We zijn nu 3 dagen verder en wat een bosje vrolijkheid moest zijn voor mijn lieve vrouw is ietwat treurig geworden, jammer.

Schitterende organisatie!

Prachtig boeket en goede bezorging, zoals we gewend zijn bij topbloemen!

Besteld betaald en geleverd. Bos was wel kleiner als ik had verwacht

Makkelijk via de,website, bloemen kloppen met wat er op de plaatjes staat, jullie blijven steeds in contact met mij.

Prima verwerkt en bezorgd.

Het is een prima methode om snel en prima verzorgd een boeket bij iemand te krijgen. Alles wijst zich zelf en is snel gedaan tegen een schappelijke prijs.

op tijd geleverd zag er mooi

meerde keren via topbloemn besteld en is altijd prima gegaan

Er was bij de bezorging iets misgegaan, maar dat is perfect opgelost. Degene die de bloemen moest ontvangen heeft uiteindelijk nog een bos extra ontvangen! Top opgelost van Topbloemen!

Tevreden en snelle goede service

Snelle goede service en tevreden over de bloemen! Ook leuk mogelijkheid welkom thuis kaartjes!

Doen wat zij beloven

Boeket komt overeen met afbeelding. Bezorging zoals afgesproken. Niet goedkoop, maar wel goede kwaliteit!

Oke

Uiteindelijk bleek het toch hetgeen te zijn waar het omging

Beetje zielig boeket

Groot boeket besteld maar daar was weinig van te merken

Zeer tevreden.

Het is niet de eerste keer dat ik via Topbloemen.nl besteld heb, maar evenals vorige keren ben ik beslist tevreden over de kwaliteit en punctualiteit van levering.

Ok

Heb het boeket gezien bij mijn moeder. Prachtig, vers boeket. Keurig bezorgd op juiste tijd en plaats

Steeds perfect nog nooit teleurgesteld.

Regelmatig stuur ik bloemen naar hen die het verdienen of nodig hebben. Steeds is de ontvanger erg enthousiast. Nog nooit werd het boeket niet of te laat besteld. Ik voel mij thuis bij deze service, tenslotte nemen zij mijn plaats in als het om het uiting geven van waardering voor de geadresseerde gaat!

Voldoende keus en op tijd geleverd

Niet zo netjes

Mijn bloemen zijn apart binnen gekomenen mijn chocolade reep apart en helemaal kapot aangekomen heel jammer.

Nooit meer

Zeer slechte ervaring met de "service", bestel hier nooit meer

Bezorging binnen 4 uur!

Mijn (spoed-) bestelling is binnen 4 uur afgeleverd, inclusief correcte geschreven memo, vaas en attentie. Hulde!

Fijne ervaring met de Lavendel uit Grave.

De ontvanger van het boeket constateerde dat er in haar boeket 1 bloemsoort zat die na 1 dag al verwelkte. Ze heeft kort gebeld met de leverende partij, bloemisterij de Lavendel uit Grave. Ze hebben deze klacht super opgelost door de volgende dag een nieuwe bos bloemen te bezorgen. Top service !

Topbloemen heeft een zeer goede service gegeven nadat het boeket niet afgeleverd kon worden. De volgende dag alsnog bezorgd. Nogmaals dank.

It continues to be my go-to flower shop online

Excellent customer relations, excellent service, good value for money, timely and prompt, I totally recommend TopBloemen. My Mother was very happy and that makes me happy. Well done TopBloemen!

De bloemen zijn prachtig en op de juiste datum bezorgd, helaas de cava was er niet bij. Deze werd op moederdag (14 05) bezorgt met excusses, dit vind ik netjes afgehandeld. Ale ik weer bloemen wil bestellen zal ik het weer via jullie doen. Klasse. m.v. g. R.v.d.Brink

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL