TOP die Bloemen!

Zo vaak bij jullie besteld en altijd na volle tevredenheid. Ik ben zeer content ook de mensen die het boeket in ontvangst namen, want kreeg altijd een foto toegestuurd, zo kon ik zelf zien hoe het er uit zag! Dus vooral doorgaan zo als jullie nu bezig zijn! Lieve groet van Dellie

bloemetje helemaal in orde!

zussie blij ermee!

Echt een prachtig boeket.

De bestelling komt altijd op tijd en de bloemen zijn super mooi.

Slechte bezorging, verkeerd boeket

Al eerder zoiets meegemaakt maar wilde topbloemen nog een kans geven. Helaas...de bloemen werden in de avond pas bezorgd toen het feest al voorbij was. Ook ziet het er uit als een klein ielig boeket. Ben helemaal klaar er mee!!!

Altijd goed en verzorgd de ontvanger zeer blij

mooie bos

Bestelde mooie bos bloemen keurig bezorgd en mijn zus was er blij mee

Op tijd bezorgd

Was een mooi boeket

Niet tevreden ovet het bezorging

Er word geen mail gestuurd als de bestelling word bezorgd dat is slecht geregeld. rest is alles goed.

Het was weer, zoals vanouds, prima

Al meerdere keren iets besteld bij topbloemen Het gaat altijd super!! Goeie kwaliteit bloemen. Worden ook altijd perfect op tijd geleverd. Ik kan het iedereen aanbevelen. Groeten, G.Vugts

Prima manier om met bloemen iemand te verrassen

Simpel en makkelijk om op deze manier iemand te verrassen met een boeket. Dag van te voren bestellen volgende dag op plaats van bestemming.

goede bezorging en snel

Ondanks dat ik het verkeerde adres had opgegeven werd ik gebeld, op mijn mobiel. Alsnog het juiste adres doorgegeven en op tijd bezorgd. Bedankt hiervoor!

Tot nu toe heeft topbloemen altijd op de juiste datum geleverd.

Snelle levering van mooi boeket

Ik heb tijdens mijn nachtdienst een bestelling gedaan met het verzoek geen bloemen toe te voegen die giftig zijn voor katten. Toen ik om 12:00 uit bed kwam was er al enkele uren eerder een mooi en kat-veilig boeket geleverd.

fantastisch

Van de jarige kreeg ik een foto waar ze de bloemen voor zich houdt. Ze was er erg blij mee. bedankt!

Kapot stuk

Bloemen werden geknakt geleverd , maar op de maandag omgewisseld.

Was zeer goed

Waren mooie bloemen

BARSLECHT!

tijdig vroeg ik een boeket te leveren volgende dag - boeket is blijkbaar niet aangekomen - nu nog zien of ik mijn geld terug krijg!

Minder tevreden dat andere keren

Het boeket voldeed niet aan mijn verwachting. (Ik had een foto van het bosje gekregen met een dankwoordje) Na mijn klacht En doorsturen van de foto werd de klacht in eerste instantie goed opgelost... Echter de bloemist die de bestelling bracht naar de ontvanger vroeg waarom deze niet tevreden was en ze kreeg ook een preek dat bloemen nu erg duur zijn en dat de hoeveelheid bloemen paste bij het betaalde bedrag. Maar de ontvanger had niet geklaagd.... ze voelde zich hierdoor erg ongemakkelijk. Een nare ervaring voor haar en mij.

Absolutely Fabulous Company

I have used this company several times to send flowers to my children who both live in Amsterdam. The flowers are beautiful and last quite a while. I am kept fully informed from placing my order to when it has been delivered. First Class

Altijd mooie boeketten van top bloemen. Netjes op tijd bezorgd en een bericht als het afgeleverd is. Heel tevreden!

bezorging in een klein dorp in Hongarije gaat altijd goed!

Een paar keer bloemen laten bezorgen in een klein forp op het plaateland van Hongarije. De bezorging gebeurd op de sfgesproken dag. Het wsren mooue boeketten met goede bloemen. Heel fijn voor een Nederlands kadootje naar iemand ver weg!

Top.

Keurig geleverd zelfs met een zakje voeding Goed gedaan tot de volgende keer

Geschrokken zo klein boeket.

Kreeg een mail dat de bloemen bezorgd zouden worden die dag dat ik het gepland had. Ik belde video de dag erna naar de ontvanger. En vroeg of ze het bloemetje ontvangen hadden. Ja kijk maar. Jeetje wat een schakeling klein boeketje. Oke ik de kleinste besteld van 27 euro voor 19.50 nu. Maar zo weinig. Schaamde me dood. Ik bestel al heel lang bij topbloemen en nu 2x achter elkaar niet echt tevreden. Misschien omdat de bloemen ook erg duur zijn momenteel. Ik weet dat ik zelf een bos heb gekocht voor mijn zus een los boeket in een bloemenzaak was ik 20 euro kwijt en had een mooie bos.

familie was zeer tevreden over boeket

heb alleen maar tevreden gezichten gezien na levering door Topbloemen

Super geregeld

60 Noorderdreef