Niet anders gewend dan topbloemen van een goede bloemist. Prima bezorgservice ook.
Beste Henk, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze bloemist en bezorging. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Per ongeluk het verkeerde adres opgegeven. Na een telefoontje met de klantenservice is het naar tevredenheid opgelost.
Beste Anjela, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze service! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
De bloemen werden keurig op de juiste dag bezorgd en de ontvanger was er erg blij mee.
Beste Tineke, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over de bezorging van jouw bestelling. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Makkelijk te bestellen en keurig afgeleverd
Beste Stef, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze website en levering! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Een prachtig boeket, netjes afgeleverd. Prijs-kwaliteit is prima! Ontzettend blij mee.
Beste Miranda, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
De bestelling is goed en vlot verlopen. Ik heb de bloemen niet gezien, maar een berichtje over de levering gehad.
Beste Cissy, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Ik heb nu al een paar keer bij jullie bloemen laten versturen. Krijg altijd zulke positieve berichten daarover. Ga zo door. Top bloemen
Beste Alike, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze service. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Beste Derman, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Beste John, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
de laatste tijd ontvangen wij steeds bloemen waar ik niet blij mee ben gezien prijs en bos hoe die er uit ziet Ik heb laatst zelf een bos gehaald bij een tuincentrum, zelf samengesteld voor 16 euro had ik een gigantisch mooi bos. erg jammer want het zijn behoorlijke prijzen die je betaald
Beste klant, Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Keurig op tijd afgeleverd en het ziet er goed uit. Een bepaald takje groen hebben we eruit gehaald omdat we daar een hekel aan hebben. Die is niet goed voor de houdbaarheid van de bloemen en gaat snel stinken.
Beste F.J., Bedankt voor je beoordeling en feedback! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over bezorging en het boeket. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Mijn nichtje was blij verrast met de ‘prachtige bloemen!’
Beste Corry, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je nichtje tevreden is met het mooie boeket. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Vlot besteld via website. Op afgesproken dag bezorgd. Versheid moet nog blijken. Boeket niet gezien.
Beste Hetty, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze website en bezorging. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Makkelijk te bestellen, keurige en snelle levering. De ontvangers vonden het mooie boeketjes.
Beste Tineke, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over de levering en onze website! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Prachtige verse bloemen!
Beste Karin, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Zeer vriendelijke service en prachtige bloemen van topkwaliteit! Hierbij milieuvriendelijk en mooi verpakt, echt top!
Beste Béatrice, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze service, bloemen en kwaliteit! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Zeer mooi gedaan en ook zeer praktisch geleverd.
Beste Christine, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Bestelling (op Koningsdag én vanuit Spanje) geslaagd en uitgevoerd conform bedoeling >>> ontvanger blij verrast. Foto door ontvanger gemaakt toont fraaie resultaat.
Beste Herman, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze service en het geleverde boeket. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Al verschillende keren laten bezorgen. Altijd super goed.
Beste Sylvia, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Goed en op tijd afgeleverd.
Beste WM, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over de levering van jouw bestelling. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Top service en prima communicatie/ informatie over de status van de bestelling
Beste Kenza, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze service. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Tot op heden steeds tevreden geweest over mijn bestellingen nu pas heel laat geleverd namelijk om 21u15. Dit vind ik helemaal niet fijn.
Beste Hilde, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Goed aangekomen
Beste Gerwin, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Simple en makkelijk geregeld. Mooie bloemen, volle bos (middel maat)
Beste Debby, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze website en het boeket! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Goed verzorgd
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over jouw bestelling. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL