Late berichtgeving over aflevering

Mail over leveringsdag correct, maar berichtgeving over levering was pas de volgende dag om 19.30 uur. De levering zou op zaterdag plaatsvinden, berichtgeving pas zondagavond. Je gaat dan wel heel erg twijfelen of de bloemen op de gewenste dag geleverd zijn. Je gaat er ook de ontvanger niet naar vragen.

Altijd verse bloemen.

Geweldig!

Zoals altijd wanneer ik bestel bij Topbloemen zijn de bloemen op en top vers prachtige boeketten.

Mijn schoonmoeder was weer heel tevreden over de bloemen zou zeggen ga zo door

Mooie bloemen op tijd bezorgd.

Tot nu toe zijn alle bestellingen mooi geweest en op tijd bezorgd. Goede service.

Volop keuzemogelijkheden Op tijd geleverd

niet voor niets TOPBLOEMEN

altijd correcte levering en goede kwaliteit bloemen

Helemaal naar wens mooi op tijd bezorgd

goede ervaring mee

Perfecte service zoals altijd.

Mooie boeketten.altijd jeurig op tijd bezorgd.

Een boeket online besteld voor een collega. Deze was zeer aangenaam verrast. Ze vond het boeket prachtig. Alles naar wens gegaan qua bestelling en aflevering!

Een schot in de roos

De ontvanger vond het een prachtige bos bloemen die zoals beloofd de dag na de bestelling werd bezorgd.

Helemaal top

Mijn collega had een foto naar mij gestuurd en het is een prachtig boeket ze was er dan ook heel blij mee Dus ik ben ook heel tevreden Bedankt het boeket was echt prachtig

Bloemen zijn buiten gezet terwijl ontvanger niet thuis was. Hele nacht buiten gestaan, te koud.

Omdat de ontvangers niet thuis bleken, heeft de bezorger de bloemen buiten gezet. Ontvangers kwamen de volgende dag pas thuis, wisten wij niet, bloemen waren door de kou niet meer helemaal goed. Erg zonde!

Prima geregeld beide keren afgelopen week!

Zie boven,prima geregeld

Altijd top kwaliteit

Bestelling en betalen gaat snel En niet complex. We wonen in het buitenland en gebruiken al jaren de service van Topbloemen. Altijd goed

De ontvanger was superblij

Het moest een verrassing zijn en dat was het ook! Plan geslaagd…

Top zaak. Doe graag zaken met jullie

Prettige en nette afhandeling. Mooi boeket voor mooie prijs. Dikke pluim

Topbloemen; top!

Prima en gemakkelijke website, goede feedback over bestelling en afleveringen. Ontvanger vond de bos bloemen mooi. Aanrader!

prachtig boeket, snel bezorgd

Boeket was als op de afbeelding, heel mooi en sterk!

Goede en vlotte service. Het boeket wat bezorgd is: práchtig! Ik komt zéker overeen met de foto.

Keurig op tijd afgeleverd

Ze waren er blij mee, hoop dat het boeket Ook lang staat

Het bestelde boeket is op tijd en naar wens aangekomen.

Een mooi boeket met vaas en kaartje is geheel naar wens verzonden en op tijd aangekomen.

Mooi bos

Mooi op tijd geleverd. Goede kwaliteit.

Heel goed.

prettige ervaring met topbloemen

overzichtelijke website en eenvoudige manier om te bestellen

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL