Goede duidelijke service

door een dubbele bestelling heb ik gebeld naar de klantenservice, mijn fout werd direct hersteld

Perfect bezorgd

Na de bestelling een dag uitgekozen voor bezorging en is op de juiste dag bezorgd.

Keurig verzorgd

Krijg altijd fijne reacties,zie ze zelf door omstandigheden nooit. Maar de ontvangers zijn altijd verrast met het mooie boeket.,

Mooie bloemen met liefde bezorgt

Mooie bos en op tijd geleverd!

De bloemen zijn top!

Aanrader. Betrouwbaar.

Bestellen gaat gemakkelijk. Bloemen worden volgens afspraak bezorgd. Ook word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Als je een tikfout hebt gemaakt in de tekst voor op het kaartje en je ontdekt dat na verzenden van de order, is het niet meer mogelijk om de tekst aan te passen. Dat is wel jammer.

Het was een verassing voor het paar.

Besteld vanuit mijn stoel en geleverd op de juiste dag

bloemen heel mooi, service ondermaats

Ik had de bestelling ingevoerd voor een levering op zaterdag 21 januari. Ik kreeg die zaterdag een bericht van jullie dat de bloemen afgeleverd waren. De bloemen werden echter pas geleverd op maandag 23 januari. De ontvanger was de hele dag thuis, maar er werd zelfs niet aangebeld. De bloemen werden afgezet voor de deur. Gelukkig ging de bestemmeling die dag even naar buiten en vond de bloemen. Het was toen erg koud. Was zij niet naar buiten geweest, waren de bloemen kapot kunnen vriezen voor haar deur.

Geleverd product zoals beloofd.

Prachtige samenstelling van soorten en kleuren

Verder nog geen ervaring , maar deze is zeer positief. Goed verzorgd en snel gelerd.

Op tijd bezorgd!

Tevreden!

Prachtige bloemen

Prachtige bloemen.Op tijd geleverd. De jarige was er super blij mee.

Top bloemen!

Belofte (dezelfde dag nog leveren) hebben jullie waar gemaakt en de ontvanger was heel blij met het prachtige boeket.

Het boeket is op tijd gebracht en zag er goed uit.

Zie bovenstaande

De bos op het plaatje zag er groter uit

Goed, simpel en zonder enig probleem

Goed, simpel en zonder enig probleem

ik ben tevreden

ik ben tevreden

Vaste klant zeer te vreden

Bestel regelmatig en altijd tevreden over het boeket en de bezorging

Mooi boeket

Ziet eruit als op website

goede service, snel geregeld

Prima, werd gebeld omdat niet open werd gedaan en in overleg alsnog op een later tijdstip bezorgd.

Altijd op tijd én in perfecte staat geleverd.

Iedereen die ik bloemen via topbloemen stuur, zijn zéér tevreden. Altijd mooie boeketten die lang staan. Prijsverhouding is tot nu toe nog steeds goed.

Volgens de ontvanger een prachtig boeket met vaas.

Zie titel.

Mooi boeket en kan ook nog op dezelfde dag bezorgd worden, zeer tevreden.

Prachtig boeket

Altijd zeer tevreden . Prachtige verse bloemen waar je lang plezier van hebt.

De bloemen zijn op de juiste datum bezorgd, zag er goed uit(foto). Hoop dat zal lang kunnen genieten

Kan niets over het vervolg zeggen, dat is nog te kort na bezorging.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL