En zelfde dag

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Boeket voldeed aan verwachting (afbeelding) , de kwaliteit is goed en de bezorging correct.

Makkelijk besteld. Op tijd bezorgd, ontvanger blij en verrast.

Overzichtelijke website, zeer veel keuze, en super snelle levering!

TOP service!!!

Beleefde ,ZEER vriendelijke beleefde telefonisten!!! Bij probleempjes,ALTIJD op te lossen!TOP bloemen, vers en goed verzorgd! GEGARANDEERD GOEDE KWALITEIT!! Een echte AANRADER!!!!

Super.

Hele mooie en verse bloemen. Kan het zeker aanraden

Mooi boeket en op tijd bezorgd!

Ik bestel vaker bloemen via topbloemen. De site vind ik overzichtelijk en je navigeert er gemakkelijk doorheen. Ook lijken de bossen echt op wat ik kies. Natuurlijk kan het iets afwijken omdat een plaatselijke bloemist de bos maakt. Mijn klanten zijn er blij mee.

Mooi de volgende dag geleverd

Goede service .

Altijd zeer tevreden met de bloemen

Het is naar volle tevredenheid bezorgd

Mooie bos bloemen

Ik had verkeerde datum, was geen probleem om ze dezelfde dag nog te bezorgen. Top top

Perfekt

Goed geregeld en mooi op tijd

Duidelijke site met mooie voorbeelden van boeketten en in duidelijke stappen uiteengezet als je een boeket wilt bestellen.

Vriendelijke website

zie bovenstaande

Tevreden...

Ik ben ook wel eens minder tevreden geweest, maar daar maak ik ook wel melding van. Er hangt natuurlijk wel een behoorlijk prijskaartje aan en daarom vind ik dat het ook wel goed moet zijn.

Prima geregeld

S'morgens besteld en zelfde dag bezorgd. Top geregeld.

Twee bestellingen, de tweede op tijd bezorgd, de eerste veel te laat.

Ik moest om 18 uur nog gaan bellen dat mijn bestelling niet was bezorgd. Om kwart voor zeven ‘s avonds werd de bestelling eindelijk bezorgd. Dat vind ik dus TE laat op een gewone werkdag. Voor mij reden om niet meer via Topbloemen te bestellen. Dan is de verrassing voor de ontvanger al compleet weg, omdat de dag dan al bijna voorbij is. Wat ik ook heel lastig vind is dat ik vooraf geen tijdsopgave krijg van de bezorging, ik moet zelf controleren of er wel is bezorgd.

Mooie bos! En op afgesproken dag bezorgd!

Helemaal goed! Makkelijk te bestellen via de site en op de aangegeven dag bezorgd. Mss kleine tip: zou handig zijn als je bv ook tijdsblokken kunt reserveren waarin het bezorgd word. Nu kan het heel de dag. de ontvanger is mogelijk niet heel de dag thuis

Ik hoor van iedereen dat jullie een mooi bos bloemen afleveren . Dank je

Altijd supergoed

Altijd top

Makkelijk,en goed op de hoogte gehouden dat het bezorgd is.

Zelfde dag nog bezorgd top

Top bloemen zijn super mooi

Super met het goede doel erachter

Een betrouwbare manier om iemand een bloemetje te sturen.

Een prima ervaring.

Heel tevreden

Amazing bouquet - fresh flowes and excellent mix

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL