Keurig op tijd afgeleverd en what you see is what you get.
Weer een mooie bos
mooie bos bloemen en goed bezorgd ben heel tevreden
Hele mooie bos bloemen en snel bezorgd
Mijne vele jaren ervaring zowel zakelijk als privé, kwalitatief hoogwaardige
De eerste keer ,zeer tevreden
Om een bloemboeket te laten afleveren Heb ik me gewend tot Topbloemen Aflevering perfect uitgevoerd op het juiste moment op de juiste plaats afgeleverd Ben ZEER tevreden
Goede service.
Nadat het boeket beschadigd en met een verkeerde vaas was aangekomen bij mijn zus heeft ze de klantendienst gebeld. Deze heeft naar tevredenheid alles opgelost. Wel jammer dat het zo moest gaan, is toch veel geld en voor jullie niet fijn.
Beste, Bedankt voor je reactie. Vervelend dat het boeket niet in goede staat is aangekomen, maar fijn om te horen dat onze klantenservice het naar tevredenheid heeft opgelost. We waarderen je begrip en terugkoppeling. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Voor die prijs een te klein bosje. Had voor die prijs wel iets méér in mogen zitten. Topbloemen heeft in een reactie aangegeven contact te zullen opnemen om de review te bespreken. Dat hebben ze niet gedaan. Ze hebben zelf, zonder iets mee te delen, een extra bos bloemen gestuurd. Dat is op zich wel netjes maar ik had toch liever gehad dat ze, zoals beloofd, contact hadden opgenomen.
Beste Brigitte, Bedankt voor je bericht. Jammer om te horen dat het boeket kleiner uitviel dan je had verwacht. Onze klantenservice neemt contact met je op om dit met je op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ursprüngliche Bewertung
Goede communicatie over levering. En er is een foto voor mij gemaakt van de bezorgde bloemen . Super mooi
Had gevraagd in de avond te bezorgen maar dat kan blijkbaar niet Maar is toch goed gekomen, het was een mooi boeket
Slechte ervaring wegens niet geleverde bloemen. Guus
Beste Guus, Bedankt voor je bericht. We zien dat onze klantenservice inmiddels heeft gereageerd op je melding, maar daar helaas geen vervolgreactie meer op heeft ontvangen. We helpen je uiteraard graag verder als er nog vragen of onduidelijkheden zijn. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Top ervaring, nadat ik meldde dat mijn boeket niet was aangekomen, hebben ze gelijk actie ondernomen en de volgende dag een prachtig boeket afgeleverd
Helaas waren de bloemen op het verkeerde adres afgegeven en gewoon voor de deur neergezet. Hierdoor kwamen de bloemen pas de volgende dag bij de juiste personen omdat we er zelf achteraan moesten gaan.
Beste Inge, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat het boeket op het verkeerde adres is achtergelaten en daardoor later bij de juiste ontvangers terechtkwam – dat is uiteraard niet zoals het hoort. Onze klantenservice neemt contact met je op om dit verder met je op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Al vele malen u diensten gebruikt met volle tevredenheid
Een boeket van 37 euro “groot” stelt niet veel voor helaas! Ben erg teleurgesteld, niet voor herhaling.
Beste Luca, Wat jammer om te horen dat het boeket niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kijken dit graag voor je na. Wil je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Helaas was het bezorgde boeket van slechte kwaliteit. De 7 dagen vers garantie sloeg nergens op want binnen 1 dag begon de eerste verlepping al... Niet goed, zeker niet omdat er op het bijgevoegde kaartje stond "deze bloemen willen iets zeggen"; treurig. Na klagen werd er wel een mooi vervangend boeket bezorgd, het kan dus wel.
Beste Diederik, Dank je wel voor je terugkoppeling. Wat vervelend dat het eerste boeket niet vers was bij ontvangst – dat is niet wat je van ons mag verwachten. Gelukkig is het tweede boeket wel naar wens geweest. Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bezorging was snel. Zelfde dag nog. Alleen er waren een stuk of 4/5 bloemen die direct de prullenbak in konden helaas. Dat verwacht je niet met deze prijzen. EDIT: Klantenservice heeft contact opgenomen en een nieuw boeket gestuurd. Erg netjes! Bedankt!
Beste Fleur, Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat een deel van de bloemen niet in goede staat was bij ontvangst – dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze klantenservice zal contact met je opnemen om dit netjes met je op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ursprüngliche Bewertung
Mooi boeket. Goede bezorging.
Boeket besteld van 26,00 euro excl bezorgkosten. Volgens plaatje een fris voorjaarsboeket. Het bezorgde boeket leek er in de verste verte niet op en bestond hoofdzakelijk uit goedkope sombere standaardbloemen. Samenstelling leek echt nergens op. Was absoluut geen 26 euro waard. Ik geneerde me voor mijn gift aan goede vrienden.
Beste Marga, Wat jammer om te horen dat het boeket niet voldeed aan je verwachtingen en dat je je hierdoor bezwaard voelde over je gift. Dat is natuurlijk niet wat we willen. We nemen dit graag met je door. Wil je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ik ben super tevreden
Ik heb een boeket met vaas cadeau gegeven en kreeg een foto. Erg mooi. Netjes op tijd bezorgd . Was wel 40 euro kwijt en hoop nu wel dat de bloemen zeker een week blijven staan.
De dag dat de bloemen bezorgd zouden worden kreeg ik een mail dat ze bezorgd waren. Echter waren de bewoners niet thuis en heeft de bezorger de bloemen voor de deur gezet. Ik heb de klantenservice gebeld en zij gaf aan het uit te zoeken en mij op de hoogte te brengen. Ik ben nooit meer terug gebeld. Ik bestel hier geen bloemen meer.
Bedankt voor je bericht. De navraag staat uit bij de bloemist sinds gistermiddag. Zodra er een reactie is komen wij er bij je op terug en lossen dit op. Wij vragen je om wat geduld te hebben. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL