Topbloemen

Klantenservice zeer behulpzaam en vriendelijk. Bloemen mooi en goede kwaliteit.

Ging zoals afgesproken

Wat men beloofd doet men ook. Zeer tevreden.

Correct en mooi afgeleverd goed verzorgt

Wederom top geregeld.

Super service en qwaliteit...

Bloemen binnen 2 dagen slap

Het was een mooi boeket toen het binnen kwam. Echter na twee dagen is daar weinig van over. Netjes schuin afgeknipt en het zakje met voedingstoffen toegevoegd aan het water. Maar dat hielp helaas weinig. Deze ronde niet bepaald tevreden met de bestelling. Een hoop geld voor een paar dagen bloemen.

Helemaal top

Op tijd bezorgd dus onze complimenten

Goede service !

En vind het fijn dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer het bezorgd is ! Wel jammer geen foto van hoe de bloemen eruit zagen die bezorgd zijn !

Geweldige service dank

Betrouwbaar

Betrouwbaar, mooie boeketkeuze en snelle bezorging. Je wordt op de hoogte gehouden per mail van je bestelling en bezorging.

Was vlot bezorgt en mooie bloemen

In de ochtend besteld in de middag al afgeleverd. Top, bloemen!

kwaliteit en zorgvuldigheid.

zie boven

Ontvanger vond het een prachtig boeket

Voor weinig geld een mooie bos bloemen.

Goed !

Toppie!

Mooi, vers boeket, goede service.

Wanneer ik bloemen of een kerststukje bestel doe ik dat altijd via topbloemen.nl. Makkelijk te bestellen, mooie boeketten, vlotte bezorgservice. Ontvangers zijn altijd zeer enthousiast. Deze keer was de ontvanger niet aanwezig, ik kreeg keurig een mailtje waar het boeket bij de buren was bezorgd en de ontvanger een briefje in de brievenbus. Mooie bloemen en service is top.

Bestelde kleur niet voldoende op voorraad, er kwam een heel mooi alternatief. Dik tevreden over communicatie en eindresultaat.

Correcte service

Ik had het geluk om het boeket enkele dagen later te zelf te zien, en het ziet er heel mooi uit!

goede service

prachtig op tijd geleverd

Top!!

Boeket zoals omschreven en snel bezorgd

Altijd positieve berichten op de door mij verzonden boeketten.

Enige moeite met de website sinds hij veranderd is.

Kreeg net berichtje van ontvangsten zij was super in haar nopjes met het boeket! Dus kan niet beter!

Doen wat je verwacht! Fijn dat je van procesinformatie wordt voorzien.

Doen wat je verwacht. Fijn dat je informatie ontvangt wanneer de levering is gedaan

Makkelijk leuke verrassing

Makkelijk te bestellen, leuke verrassing voir de ontvanger. Op het kaartje kan weinig tekst op.

bezorging en info gewoon top

bezorging en informatie via de mails bezorgd is en wanneer is gewoon top

ouderwets goed

De ontvanger was buitengewoon verrast van het mooie boeket.

Prima in orde

Nette en vlotte bezorging