Mooi geschenk

De bloemen waren fris, mooi van kleur en op tijd geleverd

Tevreden

Mooie bos bloemen

Wederom een mooi boeket afgeleverd.

Makkelijk bestellen, goede kwaliteit en ruime keuze.

Keurig conform afspraak geleverd

Boeket was prachtig

Uiterst correcte en zorgvuldige behandeling van de bestelling!

Nadat ik mijn bestelling had verstuurd naar Topbloemen ontdekte ik dat ik een storende fout had gemaakt in de tekst op het kaartje dat bij het boeket zou worden gestuurd. Snel zond ik een tekstcorrectie in de hoop dat een en ander nog aangepast zou kunnen worden. Topbloemen kon dit niet garanderen omdat de order al door was naar de bloemist. Contact met de ontvangers leerde mij later, dat de wijziging toch nog op tijd was doorgekomen - hulde! Het voorkwam dat ik blunderde bij mijn gelukwensen!

Slecht

Sorry ik zie net jullie mail op een andere plek staan. Normaal ben ik altijd tevreden over de boeketten van jullie. Helaas die laatste boeket was al bij aflevering hangerig van bepaalde bloemen .en na 6 a 7 dagen was er van het boeket niks meer over. Een hoop geld voor een paar dagen. Maar ja . Vr gr Martin Leening

Boeket is zoals op foto, super netjes

Mooi boeket. Makkelijk te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail. Ben dik tevreden.

Geweldig top bedrijf

Top top bedrijf

Was super mooi

Het was alles top

De naam zegt het al TOPBLOEMEN!!!

Heb reeds meerdere keren bij topbloemen besteld en nog steeds een topervaring!

Alles goed geregeld

goed op tijd

Mooi boeket

Top geregeld

Altijd toppie

Bloemen laten kop hangen

Na 2 dagen lieten de eerste rozen hun kop al hangen, de derde dag kregen de andere rozen al bruine plekken en lieten de kop ook hangen. Temperatuur binnen niet boven de 24 graden

Bloemen zijn niet bezorgt

Na vele bossen bloemen verzonden te hebben via topbloemen, is bij de laatste bezorgen iets mis gegaan. Ik heb een melding ontvangen dat bloemen zijn bezorgt, bij navragen of dit ook klopt via klantenservice krijg ik hetzelfde antwoord. Echter bloemen zijn niet bezorgt. Na uitgebreid contact met klantenservice tot een goede oplossing gekomen.

Mooie bloemen

Snel bezorgd Mooie bloemen, zeker een aanrader

Degene weer het voor was liet de foto zien Helemaal top Zo als vaak

Snelle bezorging. Boeket moest geleverd worden in het ziekenhuis en verliep super. Mooi boeket!

Eerste bestelling, ik ben de dag erna op visite geweest, het boeket zag er keurig uit. Goede ervaring.

Zeer tevreden.

De ontvanger is verrast dat zelfs 8 warme dagen het boeket er nog prachtig bij staat.

Oude bloemen

Toen de bos binnen kwam leken de bloemen al oud en na de eerste paar dagen konden de eerste bloemen al weg. Ik heb al vaker bij jullie besteld en altijd was het goed.

Mooie bos bloemen voor de prijs

Mooie bos bloemen en word op tijd geleverd

Snel, eenvoudig bestellen en correct bezorgen

Zie boven

6 Thailandlaan