Het zag er erg mooi uit en was op tijd geleverd voor de uitvaart.
Altijd fijn dat ik toch een bloemetje kan verzorgen terwijl ik zo ver weg woon.
Op 23 maart bloemen besteld met aflevering dezelfde dag (extra kosten €2,-) Bloemen zijn afgeleverd (lees voor de deur gezet terwijl men gewoon thuis was) op 24 maart aan het eind van de middag. Direct per mail gereclameerd, niets op gehoord. Eerder goede ervaringen gehad maar dit maal zeer teleurstellend.
Van de ontvangers van het bestelde boeket krijg ik altijd enthousiast reacties
Altijd mooie en verse boeketten.
Voor 20 euro tulpen bos, ik schaam me dat ik dat gegeven heb. De aller goedkoopste tulpen niet eens leuk geschikt! Aanfluiting.
Ik had mooie bloemen bestelt bij top bloemen, ze kwamen optijd binnen en waren erg mooi maar na 3 dagen al verlept. Ik vind de kwaliteit het geld niet waard.
Beste Joanne, Dank u wel voor uw feedback. Fijn om te horen dat de bloemen op tijd en mooi geleverd zijn, maar wat jammer dat ze al na drie dagen verlept waren. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die wij nastreven en wij begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker gezien de prijs. We nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken deze om onze bloemenselectie en versheid verder te verbeteren. Mocht u uw bestelgegevens en een foto willen delen via [email protected], dan kijken we graag persoonlijk naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Er is ruime keuze Meermalen al via topbloemen besteld en ervaring zijn uitstekend. Goede kwaliteit bloemen, mooi boeket en snelle service
Beste Eric, Wat fijn om te horen dat u al meerdere keren bij ons heeft besteld en dat u telkens tevreden bent over de kwaliteit van de bloemen, het mooie boeket en onze snelle service! Hartelijk dank voor uw mooie feedback, daar worden we erg blij van. Met vriendelijke groet, team Topbloemen.nl
Een bos bloemen besteld, kaartje erbij en zelfde dag bezorgd. Dan wordt de bos bloemen bezorgd, geen kaartje, geen afzender. De ontvanger heeft zelf Topbloemen gebeld en daar zeiden ze "we bellen u terug". Helaas niets meer vernomen. Enkele uren later maar zelf gebeld naar de ontvanger en verteld dat ze van ons uit besteld waren. Triest om te schrijven maar ik kan er niets anders van maken.
Beste Arno, Hartelijk dank voor je beoordeling. We begrijpen dat het kaartje niet is meegeleverd waarvoor juist bewust wel is gekozen. Dit is zeker niet de de bedoeling geweest. Onze welgemeende excuses hiervoor. We komen er zeker via de mail even bij je op terug, om te kijken wat we alsnog voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Voor de tweede keer een rouwboeket besteld. Mooie site en uiteindelijk krijg je ook dat wat je besteld. Bestellen gaat eenvoudig en alles nadien wordt op een keurige wijze afgehandeld. De reden van bestellen is natuurlijk triest Maar als dan het boeket wordt verzorgd/bezorgd zoals verwacht is dat Top!
Niets dan lof over Topbloemen.nl, duidelijke site met veel aanbod, nette prijzen en mooie boeketten. Snel afgehandeld en zelfs nog last-minute bezorging. Na ontvangst kregen we een mooi vol boeket thuis die bijna 2 weken is blijven staan. Complimenten! Nette kartonnen tijdelijke vaas bij bezorging, voeding erbij en netjes ingepakt. Complimenten!
Prima!!
Zoals altijd werd er een prachtig boeket geleverd en was de informatie over de bezorgtijd duidelijk en correct.
Alleen gerbera’s en rozen moesten binnen 7 dagen worden weggegooid De rest oké
Ik kreeg bericht dat er niet open gedaan werd waar de bloemen bezorgd moesten worden. Maak u geen zorgen, het is met zorg bij de buren afgeleverd op een nr. zoveel. Een nummer wat niet bestaat. Even later bleek dat het gewoon voor de deur gezet was. Dit vind ik niet netjes.
Bedankt voor uw review. Dit is absoluut niet de werkwijze die u van ons mag verwachten. Wij vinden het belangrijk dat elke bestelling met zorg en op de juiste manier wordt afgeleverd. Wij nemen naar aanleiding van uw bericht contact met u op om dit verder te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit bij ons heeft gemeld. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
Na verkeerd invullen van de bestelling kreeg ik netjes me geld terug
Dit jaar dacht 2 of 3x gestuurd. Denk soms pff pittige prijs. Maar als ik de foto krijg en een bedankje op de dag van bezorging zien ze er top uit. Mooiste is dat ik na 2 weken weer een foto krijg.. kijk ze staan er nog steeds mooi bij word er dan gezegd. Dus dan is het geld dubbel en dwars waard .
Fijne snelle bezorging
er is een mooi boeket bezorgd en netjes op tijd en vriendelijke bezorger
De ontvanger is zeer tevreden! Dat zegt genoeg Dank je wel!
‘s Middags gebeld en de volgende ochtend bezorgd. Heel fijne snelle service.
Mooie bos bloemen
Wat een topbedrijf, super mooie en verse bliemen, keurige bezorging, je kunt de bezorging in de gaten houden. Een echte aanrader
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de bloemen en de bezorging. We vinden het belangrijk dat onze bloemen vers en mooi aankomen en dat u de bezorging goed kunt volgen. Uw aanbeveling waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
Het antwoord van de ontvangster was: IK BLIJ - JIJ BLIJ. Weer een feestdag voor mij. Dankjewel allerliefste.
Wat een prachtige reactie om te ontvangen! “Ik blij – jij blij”, daar doen we het natuurlijk voor. Geweldig om te horen dat de bloemen weer voor een feestelijk moment hebben gezorgd. Bedankt voor het delen van deze mooie boodschap! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
‘S morgens besteld en ‘s middags naar volle tevredenheid bezorgd!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling in de ochtend is geplaatst en dezelfde middag al naar volle tevredenheid is bezorgd. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.