heel goed!

Prachtig boeket.

Altijd blij met de snelle en goede levering van een prachtig vers boeket!

Voor een mooi cadeautje voor mensen die niet direct bereikbaar zijn is Topbloemen men een super uitkomst!!!

Mooie bloemen, levering volgens afspraak,

Mooie bos bloemen van goede kwaliteit. keurig op tijd geleverd.

Goeie service !

Bestelling is later alsnog op het goede adres bezorgd , prima meegedacht en opgelost !

Ontvanger blij

Makkelijk online bestellen, mooi afgeleverd, ontvanger blij

Prachtige bloemen

Prachtige rouwbloemen met een mooi geprint lint. De levering was op tijd! Aanrader!

geweldig

zeer mooi boeket met mooie bloemen, en niet te klein of te groot ,erg mooi voor een laaste groet aan een vriendin.

Waar voor wat beloofd wordt

De ontvangers waren er erg blij mee

Tevreden ontvangers, daar gaat het toch om?!

Veel geld uitgegeven voor een zielige bos bloemen

Ik had een grote bos voor meer dan €70 euro besteld met een vaas en toen die bezorgd werd en ik hem zag en was ik teleurgesteld in de grote van de bos

Keurig op tijd bezorgd. Prima boeket.

Levering en mooi bouquet

Goedemiddag, Ik heb maandag 3 november 2025 besteld voor dinsdag 4 november en het kwam op tijd aan. Het was een mooi bouquet. Service vond ik Top! N.B.: transport kosten mag iets lager zijn. Met vriendelijke groet, De heer P. Mol Dronten

Prima service en prachtige bloemen

Zie onderstaande regel

Heb het boeket niet gezien maar de ontvangers waren er blij mee

Optijd geleverd ga zo door

Optijd geleverd ga zo door

Was helaas niet mogelijk om de bestelling bezorgd te krijgen op de gewenste dag

Helaas

Makkelijk te bestellen en op de juiste datum bezorgd

Mooie bos bloemen en op tijd bezorgd bij de jarige.

Snel bezorgd maar zielig bosje

Gewonnen via de VL loterij maar moest zelf de verzendkosten betalen… toch maar gedaan. Maar dat bosje was niet eens de verzendkosten waard.

Betrouwbare service, mooie boeketten maakt voor blijde gezichten !

Dit is een ´life-saver´ voor mij aangezien ik in het buitenland woon en op deze manier toch mooie boeketten kan bezorgen bij familie en vrienden. Top service, top bloemen !

Geweldig!

Bloemen waren prachtig en goed verzorgd bezorgd bij de geadresseerde in Weert.

Goede en snelle service

Ook op moeilijk bereikbaar adres snel en keurig afgeleverd !

Geen 2e keer

Ik had een verjaardag boeket van € 26,95 besteld. Het kwam op de dag op een prima tijd! Het boeket vond ik weinig voorstellen. Dan kan ik net zo goed zelf naar de bloemenwinkel. Voor mij geen 2e keer

Injormatie verwarrend, IT systeem onvoldoende.

Bloemen s'morgens besteld, mail bevestiging bleef uit, gechat,antwoord: kan bestelling niet vinden. Opnieuw gechat dan annuleer ik de bestelling. Vervolgens op andere manier bloemen geregeld. In de middag de volgende chatberichten, bloemen worden verzonden, annulering geaccepteerd en betaling wordt teruggestort, dan weer, sorry bloemen worden toch geleverd en uiteindelijk het bericht bloemen bezorgd. Resultaat : onnodig extra bos bloemen geregeld.

Prachtig

Ik heb dit herfstboeket zelf genomen Ik had een cadeau gewonnen bij de vriendenloterij en ik dacht verwen mijzelf met een prachtig boeket van Topbloemen Zo mooi

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL