Namelijk met bestellen en goede kwaliteit bloemen

Bij de buren bezorgd en mooie fatsoenlijke bos.

Meerdere malen gebruik van gemaakt altijd goed

Netje en keurig op tijd geleverd

Love it

Je moet daar echt bestellen de mooiste keuzes

Mooie boeket keuze. Soms wat aan de kleine kant Jammer dat we geen kortingscodes meer krijgen Goede communicatie Snelle levering

Volgens de ontvanger een mooi boeket en prima op tijd afgeleverd

Kort en krachtig: goed

De bloemen waren snel bezorgd

Mooie bloemen precies zoals je besteld hebt

Duidelijke site, mooie bloemen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering!

completely dissapointing experience.

I ordered a flowers to a friend, the same day delivery. Flowers was delivered to a neighbours and then they were not at home for 2 days….so my friend still did not get their flowers and it all completely dissapointing experience. I left my friend phone when made an order, why don’t you call to a person you deliver to and check what time better to come. That’s how it works in another countries. Nobody deliver flowers to a neighbour.

Op tijd

Voor een verjaardag mooi boeket door familie ontvangen.

Goed afgewerkt

Bezorging correct

Goede website. Duidelijke keuze. Jammer dat het kaartje bij de bloemen ook weer geld kost. De bezorgkosten vind ik erg hoog!

Mooi boeket bloemen afgeleverd. Toppie.

Mooi boeket bloemen afgeleverd. Toppie.

Bezorgd op tijd

mooi bloemen. Erg tevreden

Snelle bezorging, geen klachten over de bloemen gehad!

Bestelling ging alleen met de laptop. Niet met tablet of telefoon….. Bestelling gaat op zich makkelijk en overzichtelijk.

De Beste voor bloemen

Op 7 februari 2023 boeket laten bezorgen bij mijn ouders. Op 14 februari staat het boeket nog steeds. Hier ben ik blij mee. Super verse bloemen waar mijn ouders langer dan 1 week van kunnen genieten.

Steeds verse bloemen

Snelle levering met steeds mooie boeketten en verse bloemen

Keurig verzorgd

Nette communicatie

Altijd goede levering.

Goede service, ook bij wijzigingen.

nette bezorging

De bloemen waren voor iemand die drie hoog woont. D Zij was niet thuis. De bloemen waren heel keurig voor de deur gezet.

Goed en snelle levering

Mooi boeket bloemen de volgende dag al bezorgd. Goede service.

Prima geregeld.

Prima geregeld

Tevreden

Het ging prima. Maar ik wil geen account of zo en ik krijg het idee dat dat bijna moet

De bloemen zijn steeds netjes op tijd bezorgt.

het gaat meesten tijds goed en de bloemen zien er mooi en fris uit.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL