Goed hoor

Netjes op tijd en mooie bos bloemen

Fantasties

Fantasties

Nooit teleurgesteld door Topbloemen

Altijd mooie verse boeketten gemaakt door Chez Monique uit Stein. Een topper voor topbloemen

Altijd een mooi boeket

zoals gezegd is het altijd een mooi boeket

Mooi boeket, volgens verwachting

Snelle levering, mooi boeket

Goed verzorgd alleen jammer dat het deze keer pas om zes uur bezorgd werd

Zeer klantvriendelijk

na een mail dat de bloemen bezorgd waren en ik niets had ontvangen heb ik telefonisch contact gehad. dit werd binnen een half uur opgelost en de bezorger bood ook nog excuses aan. Kan altijd gebeuren natuurlijk maar fijn dat men zo vriendelijk en oplossingsgericht was.

Prettig

Duidelijke manier om door de site heen keuzes te maken. Het was een mooie bos tulpen. Mijn ervaring is dat je de bloemen van het seizoen het beste kan kiezen. Dan zijn de bossen het mooist en komen ze het meest overeen met de foto’s.

Zoals altijd prima verzorgd!

Zie hierboven

nog mooier dan ik verwachtte

vriendelijke bezorger, bloemen blijven lang mooi staan

mooi bouquet.,optijd geleverd.

Ik zie wel veeeeeel groen in het bouquet!Verder geen klachten.Mooi optijd afgeleverd

Mooie bloemen

Voor mijn dochter bestelde bloemen werden snel bezorgd en waren prachtig!

Prachtig

Heb het boeket gezien op de foto, ziet er mooi uit. Was precies op tijd, de verhuiswagen was net gearriveerd. Nogmaals bedankt.

Prima ervaring!

Mooi boeket, op tijd geleverd. Kortingscode inleveren was lastig (uiteindelijk wel gelukt).

Gemakkelijk te bestellen on line

Gemakkelijk te bestellen online en bezorgd op de dag gewenst. Prima geregeld!

Over het algemeen prima

Maar ik had andere bloemen besteld dan tulpen, het hangt echt af van de creativiteit van de bloemist! ! Kijk ik zie niet het boeket terug, maar de ontvanger zei dat ze tulpen had gehad! Maar goed bedoeld! De levering moet wel eerlijk verlopen als je een plaatje aantikt! Fijne dag!

Op tijd bezorgd goede service

Goede en snelle service!

Mooie bloemen

Makkelijk te bestellen Op tijd en met zorg afgeleverd

Prachtig!

Op zaterdag 4 februari heb ik mijn man( omdat ik 8 weken ziek ben geweest) een bos oranje rozen gegeven. Hij vond de bos rozen prachtig!

Fantastisch mooi bos bloemen, bezorgd door de locale bloemist

Mooie bos bloemen, op tijd bezorgd , goed geïnformeerd, maar bovenal een bos met zorg samengesteld!

Goed geregeld en bezorgd

De bestelling is makkelijk en duidelijk te doen en de levering was prima.

Prachtige bloemen

Mooi op tijd bezorgd. En een prachtig boeket

Geweldig!

Altijd een super boeket, bloemen blijven lang staan.

Supertevreden met levering en ook de feedback bij bezorging

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL