Altijd een goede ervaring. Helaas was het in het ziekenhuis waar het werd bezorgd niet goed gegaan maar daar kunnen jullie niets aan doen. Na het nabellen hierover is dit nog geregeld met een tegoedbon waarvoor veel dank.

Altijd zeer goeie ervaring gehad

De bloemen zagen er mooi uit

Geweldig!

Prachtige bloemen

Dat je goed op de hoogte gehouden wordt. Omtrent de bestelling en de bezorging van de bloemen

Snel en adequaat en een mooie bos

Goede kwaliteit en service

Vrij klein boeket

Betaald voor een middelgroot boeket maar vind het boeket uiteindelijk vrij klein. Vijf tulpjes met groen is in mijn beleving geen middelgroot boeket

Altijd fijne site

Ben erg tevrede over topbloemen.nl fijne site mooie bloemen en goede, snelle levering

top

Alles conform afspraak.

Prima !

Bestelling is op juiste datum bezorgd, wat ik netjes vind is dat Topbloemen je op de hoogte houdt Kreeg een berichtje dat bezorger onderweg was, daarna dat de bloemen door afwezigheid van ontvanger bij de buren was afgeleverd, ontvanger heeft ze daar kunnen ophalen. Gewoon netjes geregeld allemaal, ontvanger was er blij mee.

ik ben altijd heel tevreden

Ik ben altijd heel tevreden. Ook omdat ik op de hoogte gehouden word of de bestelling geleverd is

Alles zoals afgesproken

Goede kwaliteit en nette bezorging

Makkelijk te bestellen en af te rekenen.

Is makkelijk met bestellen en voldoende keuze. Bloemen zijn mooi en vers.

Altijd goed.

Altijd goed.

Ben niet tevreden

Heb foto gezien van het geleverde boeket en dat leek totaal niet op het door mij bestelde boeket

Top geregeld

Was een beetje huiverig omdat de bloemen naar België moesten maar alles goed gegaan .

Alles prima naar wens gegaan.

geweldig

prachtige boeket, goed verzorgd

Mooie bos bloemen bezorgd

Zal een volgende keer weer bij Top bloemen bestellen

Top geregeld

Boeket besteld, verkeerde was bezorgd maar uitstekend geregeld door een nieuwe te laten bezorgen! Hele fijne klantenservice! Nogmaals bedankt ♥️

hele goede bezorging ,en de gevraagde bestelling bezorgd. in 1 woord klasse.

Perfect volgens afspraak, zowel de ruiker als de bezorging.

Tot nu toe goed

Bloemen zijn dezelfde dag afgeleverd

handig

Erg fijn om een boeket te laten afleveren bij een jarig familielid. Duidelijke site en prima op tijd geleverd.

Fantastisch boeket

Tijdige aflevering