Prima aflevering op afstand.

Super leuk om op afstand mensen te verrassen met een mooi boeket verse bloemen!

Snel en goed geleverd!

Mijn bestelling werd heel snel en netjes bezorgd!

Keurig netjes op tijd bezorgd en mooi boeket.

geen klachten

Het is een prachtige bos. Heel verse bloemen. Ontvanger heel blij. Jullie zijn behoorlijk duur maar leveren verse bloemen.

Super makkelijk bestellen en betalen

De ontvanger van de bloemen was super blij met het mooie boeket

Mooie boeketten en goede service

Goede website en makkelijk in gebruik. Levering opde afgesproken datum.

Ben zeer tevreden !!

Alles wordt netjes geregeld en krijgt overal een mail van, van hoe en wat, Zelfs een mail als het boeket is geleverd. Top!!!

Goede service en duidelijke website

Goede service en duidelijke website.

Ik vind het een goede service.

Super geregegeld

Makkelijk te bestellen en goede communicatie

Prima service en prachtig boeket

Mooi boeket rozen

Prachtig

Snelle levering van een prachtig boeket.

Goed boeket op juiste tijd afgeleverd

Op tijd besteld, bericht ontvangen wanneer boeket klaargemaakt en bezorgd werd, en nadien bericht ontvangen dat boeket was afgeleverd

hele fijne en adequate service

Snel besteld en dezelfde dag nog afgeleverd (in het weekend). Heel fijn en tegen redelijke prijs.

dik voor mekaar

Dik voor mekaar. En afzender wordt goed geinformeerd

Helemaal goed.

Positief

Mooie bloemen.

Een prachtig bos bloemen.

Mijn partner was blij verrast met de prachtige bos bloemen. Hulde aan de bloemmist en aan Topbloemen.nl.

Heb altijd goede kwaliteit bloemen krijg ze netjes in een laagje water ook de mensen aan wie ik ze schenk vinden ze geweldig

Snel een bloemetje bij iemand thuis!

S’avonds laat besteld, je krijgt meteen een mail dat Topbloemen je bestelling ontvangen heeft en je weet dat het bestelde boeket bezorgd wordt op de afgesproken dag.

Levering op tijd en mooi boeket!

Prima, netjes en zoals ik had verwacht.

27-01-2023 bloemen besteld. 28-01-2023 bloemen bezorgd. Diegene was niet thuis.Ik kreeg netjes een e-mail. Dat de bloemen bij de buren waren bezorgd.Kaartje in de bus voor de ontvanger. Maandag stuurde diegene een foto van de bloemen. Boeket zag er mooi uit.

Iemand verrassen

De boeketten worden met zorg gemaakt. De kwaliteit van de bloemen is goed. Altijd fijn geven.

Geweldige mooie bos

Op tijd bezorgd van een geweldige mooie bos met verschillende kleuren tulpen.

uitstekende kwaliteit bloemen, bloemen komen overeen met gekozen boeket, goede communicatie ivm levering

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL