Was goed

Toppie

Een prachtig boeket op de bestelde dag geleverd

Bestellen gaat eenvoudig. Er wordt op de gevraagde dag een prachtig boeket bloemen in vaas, chocolade en een kaartje afgeleverd bij een verraste tante. Erg tevreden!!

Tevreden met levering

Mooi boeket. Op tijd geleverd

Tekst op t bi bestelde kaartje was niet volledig

Boeket voldoet niet

Ik heb een foto van het geleverde boeket gekregen. Er zit heel veel groen in en weinig bloemen. Bovendien in een enkele kleustelling. Het moest een seizoensboeket zijn, dus dan verwacht ik ook wat variatie in kleur.

Makkelijk bestellen, jammer dat niet alle tekst op kaart was gedrukt

Het bestel proces is makkelijk en duidelijk. De mogelijkheid van een kaartje is heel fijn, ik heb de ruimte die gegeven werd gebruikt, alles netjes geschreven zodat het kaartje er mooi uit zag. Kreeg geen opmerking dat ik teveel tekst had of dat het buiten het print gebied kwam. Van de ontvanger begreep ik dat de namen van de gever(s) er niet op stonden. ERG JAMMER!!! Tevens begreep zij dat dit vaker gebeurt met kaartjes van topbloemen.

Mooie bloemen goede service

Ik had per ongeluk de verkeerde datum ingevuld. 1 telefoontje en het was geregeld. Goede service prachtige tulpen

Prima service!

Mijn klacht is naar tevredenheid opgelost!

Bloemen ook live gezien en bos zag er prima uit!

Snelle ,correctie levering. Relatief duur bosje tulpen.

Goed, maar wel duur. Hoop dat ze mjnimaal een week staan.!

Prima levering

Mooie bloemen naar tevredenheid van mijn vrouw

snel

mooie bloemen zelfde dag bezorgd

jullie zijn een TOPbedrijf

Zie hierboven

Heel prettig!

Voldoende keus. Site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je wordt goed geïnformeerd wanneer de bloemen worden en zijn bezorgd

Mooi fris boeket, goede kwaliteit.

Verse bloemen, mooi boeket, snelle Service.

Prima boeket

geweldige service altijd

n.v.t.

Zelfde dag naar tevredenheid bezorgd

In de ochtend een bos tulpen (medium) besteld met vaas en kaartje. Diezelfde middag bezorgd, fijn. Het was de prijs dit keer, gezien de gelegenheid en persoon, meer dan waard maar objectief gezien wel flink aan de prijs.

Uitstekende service

Mijn ervaring met Topbloemen is prima Helaas ging er wat mis bij de uitvoering maar mijn klacht hierover werd onmiddellijk gehoord en adequaat behandeld waarvoor mijn dank!

Een prachtige bos e keurig op tijd geleverd

Heb goede ervaringen met topbloemen. Duidelijke site en goede service

Makkelijk geregeld

Goed assortiment, snel geleverd.

goede service en goede kwaliteit bloemen

boeketten voldoen zijn goed en blijven lang mooi

Makkelijk om te bestellen,goede service,bezorging op tijd en krijgt keurig bericht dat het bezorgd is.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL