Makkelijk om te bestellen,goede service,bezorging op tijd en krijgt keurig bericht dat het bezorgd is.

Mooi!

Prachtige bos bloemen, op tijd bezorgd. Mailcontact prima.

helemaal tevreden

prima bos

ben erg tevreden

wij zijn zeer tevreden met topbloemen. Topbloemen is telefonisch bereikbaar, dit is een pre!

Bloemen zijn van kwaliteit, bestellen kost moeite

Het bestellen van de bloemen lukte niet. DE pagina gaf ook niet aan, wat het probleem is. Dan is het lastig om via de chat dit duidelijk te maken, dan ga ik zoeken naar het telefoonnummer, dan wachten, dan het antwoord. Het ligt aan de bank, dus u moet maar wachten.

Deze keer zeer teleurstellend

De bos bloemen was duidelijk met oude bloemen en meer groen dan bloemen. Tevens zijn we gewend dat de stelen op maat zijn voor de vaas dit was ook niet het geval. *kanttekening na een klachtentelefoontje werd er een nieuwe bos bezorgd, mooi op maat, genoeg bloemen i.p.v. groen dus goed opgelost

Bestellen gaat gemakkelijk en altijd goed.

De bestelling voldeed aan mijn verwachting.

Prima service en tevreden ontvanger.

Xxxx

Mooi boeket, levering op tijd, correcte afhandeling

Zie hierboven

Zeer goede ervaring.

Wat ze beloven komen ze na!

Tevreden klant.

Het is makkelijk en snel om iemand blij te maken met een bloemetje. !

Altijd goed verzorgd.

Al vaak gebruik gemaakt van Top-bloemen en tot volle tevredenheid.

mooie bos

Over het algemeen tevreden

Ik heb goede ervaringen met uw bedrijf. De voorlaatste keer was ik niet helemaal tevreden, maar u heeft dat prima opgelost door het boeket opnieuw te bezorgen ! En de laatste keer was het weer als vanouds, een prachtig boeket

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Geen idee. Ik heb een vorm van autisme en weet niet hoe ik het moet omschrijven.

altijd goed

nooit problemen

Prachtige bloemen en op tijd geleverd

Tot nu goede service en kwalitatieve bossen bloemen

Zie hierboven

Was een goeie service en optijd

Hele goeie service Bloemen waren heel mooi

Erg tevreden

Bestel vaak bij topbloemen, en ben altijd erg tevreden.

Gewoon TOP

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en altijd keurig op de gewenste dag afgeleverd.

Ben nog nooit teleurgesteld over de bezorging en service van Topbloemen. Is uitermate reden om dat tegen iedereen te zeggen.

Zeer te vreden

Zeer te vreden

Heel tevreden

Goede service en volgens de ontvangers prachtig boeket.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL