Top communicatie

55 potten laten leveren op 55 locaties. Het is allemaal perfect verlopen en via mail kon ik alle (aparte) leveringen perfect volgen. Aanrader.

Mooi boeket

Mijn zus was heel blij met de mooie bloemen!

Topbloemen is garantie voor goede bezorging en kwaliteit!

Ik bestel altijd bij Topbloemen, omdat ik weet dat de bezorging goed geregeld is (bevestiging via mailbericht) en de kwaliteit goed is. Genoeg keuze mogelijkheden in boeketten en toepasselijke kaartjes.

Alden maar goed

Perfecte bezorging. Ontvangers zeer tevreden met het boeket

Top bezorging

Ze bezorgen altijd op de dag dat je afspreekt. En een ieder geeft aan dat het er altijd netjes uitziet.

mooi boeket op tijd geleverd

Prachtig boeket en tijdig afgeleverd met goede feedback wanneer er is geleverd.

altijd in orde

er is een leuk aanbod van mooie boeketten , leuk om er een kaartje bij te voegen ! de boeketten worden altijd mooi op tijd geleverd X

mooie bos en netjes op tijd

voor ons bedrijf maken we regelmatig gebruik van topbloemen.nl. De bossen zien er altijd mooi uit en de leverig is altijd op tijd.

Rond 13.00 uur besteld en 15.30 afgeleverd.

Zeer tevreden.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en op tijd afgeleverd. Heb het boeket zelf niet gezien, maar heb er alle vertrouwen in dat het een mooi boeket was!

UItstekend

Uitgebreide keuze, overzichtelijke site, makkelijke bestelmethode, goede service, dus tevreden klanten

Goed geregeld!

super geleverd

mooie lang houdbare bloemen

snelle levering top

Hoorde van mijn zus dat ze het een mooie bos vond

Ik ben heel blij geweest

Heel tevreden

Top bloemen top geregeld.

Topbloemen. Echt top kwaliteit. Ok top geregeld.

Top dienst

Heel tevreden. Super snel

Alles verliep goed en de bloemen waren er op tijd.

tevreden

ik ben tevreden over topbloemen. Zoals ik gehoord heb van de ontvanger is alles goed verlopen en zijn het mooie bloemen.

Zoals de foto

Keurig bezorgd. De bos is zoals de foto en alvast mooi gebonden dus hij kan zo de vaas in. Alleen jammer dat de gerbera’s niet gesteund zijn met ijzerdraad. Binnen 1 dag hingen er al 2 zielig naar beneden. Zonde.

Schitterend boeket!

Wederom een schitterend boeket afgeleverd waar de ontvanger lang plezier van heeft. Goede bezorging en netjes afgeleverd.

Prima opgelost

Nadat ik een negatieve comment had gegeven, werd ik een dag later gebeld en werd me aangeboden een nieuw goed boeket te sturen. Dit is top opgelost. De ontvanger was erg blij met het mooie boeket.

Altijd betrouwbaar

Als iets niet duidelijk is wordt er navraag gedaan zodat alles naar wens verloopt. Goed hoir!

Goed geregeld

Netje op tijd bezorgd.

Mooi boeket

De ontvanger in Zeewolde was onder de indruk van het mooie Pluk boeket.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL