super service

Mijn boeket werd 3 dagen te vroeg bezorgd. Na een mail gestuurd te hebben dat ik teleurgesteld was werd alsnog een nieuw boeket gestuurd op de goede datum waar ik niet om gevraagd had. Super service. Bedankt. Dit betekende voor mij heel veel. Vriendelijke groet' GT. van Zuidam-Lensink

ok

Tevreden

Alles naar wens verlopen. Tevreden klanten en ontvangers.

Alle lof

Prachtig boeket!

Soms is het boeket toch wat minder dan op de site, maar in dit geval overtrof het bijna de foto!

Goed bezorgd

De jarige was helaas afwezig maar hadden een briefje op de deur. Keurig bij de buren afgeleverd. Mooie bos bloemen geworden!

Excellent

I have bought from you several times. The plants are excellent and well taken care off. I use your service to send gifts to my mother in Antwerp from USA. Love your service and selection!

S ochtends besteld en in de middag al bezorgd. Top service.

Van online bestellen tot bezorgen helemaal top.

Van online bestellen tot aan bezorging is helemaal goed geregeld. Je wordt d.m.v email op de hoogte gehouden wanneer de bezorging heeft plaatsgevonden.

Ben zeer te vreden , en ook de mensen waar ik ze naar toe laat sturen.

Altijd mooie bloemen En ze staan ook lang in de vaas.

Mijn eerste ervaring was een GOEDE.

Zie hierboven!

tevreden

Goede service. Mooie bloemen en tijdig geleverd.

prima service

prima service boeket vond ik wat tegen vallen voor het bedrag

zeer tevreden

Ook nu weer ben ik zoals altijd zeer tevreden over mijn bestelling en diegene waar de bos voor bedoelt was is ook zeer tevreden en ook over de aflevering.

Vlot geregeld

Mooie bos.

Mooie bos en op tijd geleverd.

Mooie verse bloemen op tijd geleverd

Niet de eerste keer, altijd TOP.

Ik heb vaker bij topbloemen.nl besteld en ben weer zeer tevreden. Mooie bossen bloemen. Netjes op tijd bezorgd .

Prima product en service

Zie bovenstaande

Erg tevreden

Ben altijd erg tevreden

Goede ervaring met topbloemen

Mooi op tijd geleverd,was een prachtige bos maar degene die hem kreeg liet haar dochter van 11 hem schikken in de vaas ,toen zag het er niet meer uit,maar daar kon de bloemist niets aan doen die heeft het keurig geleverd

Altijd op tijd bezorgd en mooi verzorgd.

Prima. Mooie bloemen en goede kwaliteit.

Als heel goed.

Goed op de hoogte gehouden ,bezorging op tijd. Gehoord en de foto gezien,mooi boeket!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL