Bloemstuk

Heel mooi

Lervering volgens afspraak

Goede terugkoppeling

Goed aangekomen en mooie bos bloemen

Zoals t moet, mensen blij maken

Snel correct

Heel tevreden over de levering.

Over de website zijn wij minder tevreden. In verband met een eerdere verkeerde levering heeft mijn man een tegoedbon gekregen, die wij vervolgens op de website niet hebben kunnen gebruiken. Met vriendelijke groet, Tineke Woudstra

Ideale manier om iemand een bloemetje tw sturen.

Heel tevreden!

Wist niet hoelaat maar de bestelling is bezorgd

Er stond nerges aangegeven hoelaat de boeket bezorgd zou worden maar me ouders hadden de boeket ontvsngen

goede service en duidelijke informatie

Na mijn bestelling werd ik op de hoogte gehouden over het verdere proces. Het bestellen van het boeket en de afhandeling gebeurt met duidelijke stappen waardoor er geen belangrijke informatie kan worden overgeslagen.

Een topper onder de bezorgdiensten

Veel keus in diverse boeketten en bloemstukken; het uitgekozen bloemwerk wordt op tijd afgeleverd in een waterdichte kartonnen vouwvaas en dus fris overhandigd door de bezorger. Een aanrader!

Waanzinnig

Het bloem stukje wat ik besteld had via internet is netjes en op tijd aangekomen en het zag er mooi uit ze belde mij direct dat het er mooi en verzorgd uit zag

Ze zeiden dat het een mooi boeket was

Zeer vlot en goed geregeld! :-)

Vlotte en goede service.

Perfect gegaan.

Ook deze keer is volgens afspraak verlopen.

In één woord: een Top ervaring op zelfs twee adressen in de afgelopen week!

De mensen waar ik het bloemstuk heb laten bezorgen zijn dol enthousiast. Het was deze keer het toch wel substantiële bedrag waard!

Vlotte levering

Ik heb een goede ervaring met topbloemen ik ben zeer tevreden

X

X

Topbloemen is Top

Topbloemen verzorgt al jaren mijn opdrachten tot volle tevredenheid van mijn kennissen en familie .

Mooi boeket

Kort, en denken in mogelijkheden

Bloemstuk niet meer leverbaar, duidelijke communicatie en snelle oplossing.....

Top bloemen...super mooi boeket....

Top..en de bloemen zien er goed uit..mooi boeket..mn zussie was er super blij mee... Ga zo door..fijne jaarwisseling...en een goed 2023 Mvg Erna

Snelle levering.

Snelle levering.

Zeer goed snel en heel vriendelijk

Jammer dat je niet op een tijdstip kan afspreken bijv. binnen 1-2 uur maar verder toppers!

Top geregeld

Goed geregeld alleen jammer dat er maar beperkte tekst op het kaartje vermeldt kan worden.

Fijne site. Duidelijk en makkelijk te kiezen. Bloemen werden netjes bezorgd. De ontvanger was erg blij met de mooie bos bloemen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL