Heel blij dat jullie er zijn

Prachtige bloemen worden er geleverd en de ontvangers zijn zeer blij.

Perfecte service

Mooie bloemen en netjes bezorgd

prima bezorging

op het juiste adres bezorgd, mooie bos bloemen

Ziet er top uit

Heel mooi boeket, is netjes bezorgd, super houden zo.

Mooie bos, snel geleverd

Wat ik wilde en bestelde is ook snel geleverd, naar tevredenheid van mij en de ontvanger

Alles is,dik in orde.

Gewoon goed

Alles ok!

Super!!!

Prachtig boeket, aflevering op tijd, definitief aanbevelen!

Ik had de bloemen vlak voor Kerst besteld. Ze werden toch nog op tijd afgeleverd. Bloemen zagen er prachtig uit. Er was veel keus op de website. Website was overzichtelijk, betaling ging heel soepel. Ik zal Topbloemen zeker nogmaals gebruiken.

Op tijd en een mooie bos!

Op tijd en een mooie bos!

Snel bezorgd, netjes, dank

Op tijd bezorgd dank

Prima product en service

Tegenvaller....

Het boeket van 32.95 wat ik besteld heb was inderdaad een medium vol boeket, maar er zat héél veel groen en weinig bloem in. Dit valt mij erg tegen omdat ik in totaal 40 euro kwijt was met bezorgkosten en het kaartje. Ik denk dat ik een volgende keer niet laat bezorgen maar het uiteindelijk zelf meeneem wanneer ik op bezoek ga. Erg jammer omdat je graag iemand snel wil verrassen.

Prachtige bloemen, zoals besteld. Zeer tevreden.

Prachtige bos bloemen , zoals besteld. Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

De bestelling verliep soepel en was duidelijk. Vervolgens werd je keurig op de hoogte gebracht tot en met aflevering. Top

Uitstekende hulp en service

Ik ben uitstekend geholpen door de medewerkers aan de telefoon. Er werd tijd nog moeite gespaard bij het helpen van mijn bestelling.

altijd goed

zoals altijd erg tevreden over bloemen en bezorging.

Super tevreden

Bestellen bij Topbloemen gaat makkelijk en ik ben verzekerd van goede kwaliteit

zeer goed

mijn ervaring is altijd zeer goed het zijn mooie bougetten met topbloemen

Super netjes, erg vriendelijke klantenservice

Altijd top!

Prijs-kwaliteit is heel goed, bezorgen altijd op de gewenste tijd, mooie boekegtten

Prima bloemen.

Ik heb het boeket met eigen ogen gezien 3 dagen na ontvangst en het stond er prachtig bij. Ik moet er eerlijkheidshalve bij vertellen dat de bloemist een bekende van de ontvanger was heel toevallig. Ik blijf gebruik maken van topbloemen!

Prachtig boeket

Prachtig boeket, op de juiste dag bezorgd, gemakkelijk te bestellen en steeds op de hoogte gehouden door Topbloemen

Ik ben zeer tevreden

Zeer prettig en goede service!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL