Top bedrijf en snel

Top en snelle levering

mooie bloemen en stipt op tijd bezorgd

top.

Matige boeket voor die prijs

Grote bos gekozen voor een behoorlijke prijs, maar het resultaat was een matig boeket dat ik niet vond passen bij die prijs. Jammer.

Mooi kerstboeket, snelle levering!

Mooi kerstboeket, snelle levering!

Alles prima geregeld, maar (helaas) wel vrij kostbaar.

een boeket een dag later en heel laat bezorgd op de 24ste

een boeket een dag later en heel laat bezorgd op de 24ste. Dat was erg jammer. M.v.g.

super geregeld weer

super mooi boeket weer

Ruime keuze uit prachtige boeketten en goede service.

Ik zocht een kerstboeket en het was moeilijk kiezen door de ruime keuze. Alles zag er even mooi uit. Na mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden over de afwikkeling ervan. Zelfs ná het afleveren van het boeket kreeg ik daar een berichtje van. Tijdens de gezamenlijke kerstviering kon ik het boeket met eigen ogen zien en het was inderdaad net als op de foto op de website! Topbloemen.nl is écht een aanrader!

Levering keurig op tijd voor 19.00 uur in de ochtend

De uitvoering van de boeketten was excact zoals de afbeelding bij de bestelling, subliem uitgevoerd. Het was een groot succes bij het aanbieden aan onze gasten

Goede kwaliteit snel geregeld en de bloemen zijn zeer positief ontvangen

de bloemen zijn TOP

Mijn broer belde mij op om te bedanken voor de mooie bos bloemen.

zoals altijd, weer priuma verzorgd en op tijd!!

reeds langer bestel ik bloemen via uw instelling en het is nog nooit voor gekomen, dat het niet in orde was. Gewoon zo doorgaan en dan blijft het voor mij de gemakkelijke methode om iemand met bloemen te kunnen verwennen.

Super mooi bloemstuk

Netjes op tijd niks mis mee

matig

viel tegen voor het geld was het matig, ben beter gewend

Zeer tevreden!

Netjes

Netjes op tijd en dag afgeleverd!@#

geweldig

De aflevering van het boeket bij mijn moeder in het verzorgingstehuis was top! Geweldig, wat een service!

Super mooi boeket!

Prachtig boeket met mooie vaas én ondanks de kerstdrukte keurig op tijd bezorgd!

Boeket geleverd zoals op plaatje bestelling

redelijk tevreden

wel iets anders als het plaatje maar dat kan

Goed verzorgd en op tijd geleverd!

Goed verzorgd en op tijd geleverd!

Ben via mail netjes op de hoogte gehouden.. Ook over dat het geleverd is helemaal top met een duimpje.

Werd meteen meegedacht in oplossing nadat de bestelling ivm ziekenhuis opname gewijzigd moest worden

Fijn als de ontvangers tevreden zijn

Volle tevredenheid

Gemakkelijk besteld en correct afgeleverd

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL